Merhaba. Yaşadığım bazı olayların psikolojim üzerindeki etkisini anlamakta zorlanıyorum ve bu yüzden destek almak istiyorum. Babamın hastalığı nedeniyle yıllardır düzenli bir hayatımız olmadı. Sık sık ev değiştirmek zorunda kaldık ve bu durum eğitimimi, iş hayatımı ve psikolojimi olumsuz etkiledi. Gidecek yerim olmadığında iki ablamın yanında kaldım. Bir ablam annemin bana gönderdiği paraları büyük oranda kendi ihtiyaçları ve çocukları için kullandı. Diğer ablama ise maddi olarak destek oldum; altınlarımı verdim, mutfak masraflarını karşıladım ve kartımı kullandırdım. Buna rağmen sevgilisi yüzünden beni defalarca evden çıkardı. Bana geri ödeyeceğini söylediği parayı da hâlâ ödemedi. İşe yeni başladığım dönemde temel ihtiyaçlarımı karşılamakta bile zorlandım. Tüm bunlardan sonra kendimi ailem tarafından kullanılmış, yalnız bırakılmış ve değersiz hissetmeye başladım. En zor anlarımda ailemden destek görmek yerine daha çok yalnız kaldığımı fark ettim. Bu durum beni derinden etkiledi. Buna rağmen geçmişe takılıp kalmak istemiyorum. Eylül ayında bir kursa başlamayı, kendimi geliştirmeyi, bir meslek edinmeyi ve kendi ayaklarımın üzerinde durmayı hedefliyorum. Yaşadığım tüm zorluklara rağmen güçlü bir hayat kurmak istiyorum. Bunun benim için en güçlü cevap olacağına inanıyorum. Bunun üzerimde bıraktığı etkileri anlamak ve daha sağlıklı ilerleyebilmek için destek almak istiyorum. En güzel günümde bile onlarla barışmayacağım ikisiyle Allah'a söz verdim lütfen bana akıl verin siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın hayal kırıklığı ve yalnızlık hissi çok anlaşılır, emeğinin ve iyi niyetinin suistimal edilmesi insanın ruhunda derin yaralar açar 🧠. Ancak kendi sınırlarını çizme kararlılığın ve Eylül ayı için koyduğun hedefler senin ne kadar güçlü bir duruşa sahip olduğunu gösteriyor ✨. Ben senin yerinde olsaydım, enerjimi artık geçmişin hesabını sormaya değil, kendi bağımsız geleceğimi inşa etmeye harcardım. Şu an kendi hayatının iplerini eline alırken sana en çok ne güç veriyor 👁️?