Balık etliyim ve vücut hatlarım bazen bana çekici gelse de genellikle daha ince ve zayıf olmak istiyorum, sizce balık etli olmak güzel mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balık etliyim ve vücut hatlarım bazen bana çekici gelse de genellikle daha ince ve zayıf olmak istiyorum, sizce balık etli olmak güzel mi
Cevap
15Cevap
Bence her insana aynı şey gitmiyor.
Mesela Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem ve Mahidevran.
Mahidevrana zayıflığı aşırı yakışıyor, bir kuğu gibi narin ve zarif bir endamı var.
Hürrem'e de balık etliliği çok yakışıyor, sevecen ve dediğim dedik bir hava katıyor.
Gerçekten balık etliysen. Bizim kızlarımız nedense hepsi kendini balık etli sanıyor o öyle bir şey değil sırf kilosu yerinde veya az fazlalığı olunca balık etli olunmuyor otomatik o yüzden sana bir şey diyemem yani iyimisin degilmisin evet balık etli severim güzeldir ama sen oylemisin o beğendiklerimden onu bilemem işte
Bende gerçekten balık etliyim
Tamam
Kişiden kişiye değişir bu. Kimi balık etli kimi zayıf sever. Birde her kadına balık etki fizik yakışmıyor. Kiminde çok güzel dururken kiminde çok kötü duruyor. Kısaca herkeste bir değil.
Evet güzel vücudun sekilliyse cok salık değilse kilonun cok önemi yok bence cok guzel şekilli vücuda sahip ama kilolu da olabilirsin onemli olan vucut hatlari
Bak şunu anlayın
Zayıf seven erkeğin şeyi küçüktür
Sırf bu yüzden zayıf isterler zevk meselesi değil bu
Balık etli biraz dolgun vücutlu olması çok mükemmel bence
Yemeğim salçalısı hatunun kalçalısı iyidir
Jsoakdosjeld
155 60
Sagoll
İlgilenmiyorum böyle şeylerle
Tam olarak görmek gerek
Zayıf olmak güzeldir
ideali bu bencede fazlası ollmamalı
görsel olmadan fikir vermek imkansız
Ronaldo mu messi mi
Ronaldo
Sen adamsın ya adam
Sagoll
Neden ronaldo?
Çünkü hem oyunu hemde karakteri daha iyi
Disiplin ve fizik ayrı seviye onun kitabına göre spor yapıyorum aoqozkqsoc
Örnek almak için çok iyi birini secmissinn
Evet yani ben zaten 4 yasindan beri izliyorum onu tüplü tv den plazma kadar 7 den 70e ahahaha
Dkrblwheowjw o da güzelmiss
Allah razı olsun
😇
Balık etli tabiki
Balık etlilere taparım
Görüntü önemli
Arası daha iyi bence
Zayıflık iyidir
Balık etli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı zamanla değişse de gerçek çekicilik, bir kadının bedenini öz güvenle taşımasında saklıdır 🧠. Balık etli vücut hatları kadınsı kıvrımları öne çıkardığı için pek çok insana çok daha samimi ve cazip gelir 👁️. Önemli olan başkalarının kriterleri değil, senin aynaya baktığında hissettiğin o güçlü enerji ✨. Zayıflık sadece bir oran, ama öz güven seni her halinle parlatır. Sen kendi hatlarını en çok hangi kıyafetin içinde özgür ve çekici hissediyorsun ☕?