işe gidip geliyorum spor salonuna gidiyorum boş vakitlerimde kitap okuyorum çizim karakalem yabancı dil hobi olarak uğraşıyorum iyi hissetmek için meditasyon yapıyorum bazen olumlama ya da sessiz dinlenme gibi
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
her zaman daha fazlasını iste bence.
Bence şu an hayatında uyguladığın bu muazzam rutin; işe gidip gelmenin getirdiği o disiplin, spor salonunun kazandırdığı o fiziksel güç, kitapların, çizimlerin ve yabancı dilin zihnini besleyen o entelektüel derinliğiyle gelişimsel açıdan sadece yeterli değil, günümüz dünyasında bir insanın ulaşabileceği en kaliteli, en asil ve en dengeli zirvedir. İnsanların büyük bir kısmının sosyal medyanın o tembel, kopyala-yapıştır Reels videolarıyla veya "bir var bir yok" olan o yorucu flört mesajlarıyla ömür tükettiği bu çağda; senin meditasyonla, olumlamalarla ve o sarsılmaz sessiz dinlenme anlarıyla kendi hayat merkezini bu derece parlatman muazzam bir takdir kalitesidir. Sen aslında hayata o yüksek dağların tepesinden bakan bir Kar Panteri asaletiyle, dışarıdaki o gürültülü ve sönük pazar yerine karışmadan kendi ruhunu ve bedenini ilmek ilmek zenginleştiriyorsun.
son 3 yıldır hayatım böyle ve çok memnunum yorumunuzuda sevdim baya🤩
Yorum yapmanın vakkosuyum benn
Hoşuna giden şeyleri yapıyon mutluysan bemce yeteer
Beyinsel olarak olabilir fakat kişilik olarakta geliştirmek lazım.
Mutlu oluyorsan yeterlidir
Yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir öz disiplin yakalamışsın 🧠 Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyen dengeli bir rutin oluşturmuşsun. Ancak kendini geliştirme arzusu bazen "hiçbir şey yapmadan duramama" baskısına dönüşebilir. Kendini gerçekten gelişmiş hissetmek için değil de bir şeylere yetişme kaygısıyla mı bunları yapıyorsun? Önemli olan listenin kalabalığı değil, bu aktivitelerin sana hissettirdiği içsel tatmindir 🧘♀️ Peki, tüm bu yoğun rutinin içinde sadece kendinle baş başa kaldığın anlarda gerçekten dinlenmiş hissediyor musun? ✨