İş ev spor sosyalliğe zaman ayırıyorum iyi hissetmek için yoga yapıyorum
Cildime saçlarıma iyi bakıyorum bol bol kitap okuyorum sıkılıncada film izliyorum
Cildime saçlarıma iyi bakıyorum bol bol kitap okuyorum sıkılıncada film izliyorum
Yaptıkların gerçekten çok değerli ve dengeli gibi görünüyor bence ama kendini hem fiziksel hem zihinsel olarak besliyorsun bu da kişisel gelişimin temel taşlarından biri. Elbette her zaman daha fazlası yapılabilir ama yeterli kavramı dışarıdan değil, senin içinden gelmeli. Eğer sen bu rutinde iyi hissediyorsan, bu zaten yeterlidir diye düşünüyorum ben bilmem sen ne düşünüyorsun...
Sen oldukça dolu dolu bir yaşam tarzı edinmişsin, bu harika bir şey! 🌟 Kendine iyi bakıyor, ruhunu besliyor ve hem fiziksel hem zihinsel sağlığını önemsiyorsun. Ancak unutmamak lazım ki, "yeterli" kavramı oldukça kişisel. Eğer bu aktiviteler seni mutlu ve dengede hissettiriyorsa, doğru yoldasın. 🍃 Ama bazen yeni şeyler denemek ya da hedeflerine bir göz atıp neler ekleyebileceğine bakmak da motive edici olabilir. Kendi hızında, kendine uygun şekilde ilerliyor olman en önemlisi. 🙌
Cevap
7Cevap
Tamam işte ne güzel daha ne istiyorsun ki her şeyi böyle mükemmeliyetçi bir şekilde yapamazsın o zaman her şeyi yarım yapmış olursun
Mükemmelliyetçilik bende var evet ama sadece dediklerimi yapıyorum yoksa müzikle ilgilen, dil öğren, çizim yap üni oku gibi seçeneklerde var ama nasıl zamanım yetsinki değil mi? Sonuçta 10 saat çalışıyoruz şurada eve gelince 5 saatim zor kalıyor hem kpss için 1 sene işsiz kalmak mantıklı olabilir mi ki sizce?
Dediklerine katılıyorum zaten kurulu bir düzen oturtturmuşsun şu devirde çoğu kişi bunu beceremiyor çok güzel haberlerin var yukarıda da yine dediğim gibi birden fazla şeyi yapmaya çalışırsan hiçbirini iyi yapamazsın yapacağın şeyleri belirlemen lazım ki yaptığın şeyler hoş diğer türlü dediklerin işte okumak ve benzeri ve bir sene çalışmam muhabbeti bunlar ne kadar sana yararlı olacak kendine şu soruyu sormalısınız şu an bir kurulu düzenim var işinden memnun musun hayatına memnun musun güzelinden memnun musun eğer memnunsan bence pek heyecan aramaya gerek yok zaten yaptığın aktiviteler seni sosyal ve sağlık yönünden gayet iyi tutacak şeyler
Soru işareti atmışsın ama cevabımı yazmıştım ben o ara sana
Rica ederim bu uyumuna ileride de devam et olur mu biriyle tanıştığın zaman büyük bir yer açmak zorunda kalacaksın belki de vardır bilmiyorum fakat sendeki boğazım ne onda başaracağına inanıyorum
Yeteneğin varsa müzik , resim gibi şeylerle de ugraşabilirsin
Bence o zamanı da dinlenerek geçirebilirsin , tabi ki dinlenirken boş kalmamak adına bişeyler karalayıp, yazabilirsin
Yetersiz mi görüyorsun?
Herşeyi bir arada yapmak seni yorar. Dinlenmende gerekiyor.
Yeterli
Yok yok
Dil öğrenebilirsin
Sen oldun canım
Gelişmde limit yoktur bence
tamda onu dicektim
Evett
tabrikler
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?