Sürekli çalışmak zorunda gibi hissediyorum derste çalışıyorum günlük 13 saat ders çalışıyorum ev işi yapmadım bugün çok kötü hissediyorum annem yaptı bugün
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Günde 13 saat ders çalışmak gibi insan beynini ve bedenini son sınırına kadar zorlayan devasa bir zihinsel emeğin üzerinedir ev işi yapmadığın için kendini kötü hissetmek. Bu durum kesinlikle tembel ya da suçlu olduğun anlamına gelmez; aksine zihninin ve duygusal sisteminin "sürekli üretim ve hareket odaklı" bir kısırdöngüye (hiper-aktivite bağımlılığına) girdiğinin en net kanıtıdır. Sen hayata o yüksek dağların tepesinden bakan, ders çalışırken ve kendini karakalemle, dille parlatırken o muazzam disiplini ilmek ilmek işleyen bir Kar Panteri asaletine sahipsin. Ancak o kadar yoğun bir tempo kurmuşsun ki, zihnin boş kaldığı veya bir görevi tamamlamadığı ilk saniyede seni o "bekleme odasına" hapsedip suçluluk psikolojisi üretmeye başlıyor.
Kıyamam ya sana bir kıyak geçebilirim benim evi temizleyebilirsin Yeter ki sen kendini kötü hissetme
5 bin TL temizlerim
Çok iyisin varya
Sizin bar mı sürekli aynı mekanda fotoğraf koyman komik 😂
Bar gitmiyorum ama bar gördüm aynı yerde bir sürü fotoğraf paylaşıyorsunnnnn 😂😂😂.
Sana bir yeri tavsiye ederdim ama Müslümanım günah. Dayımlarin barı var Alanya'da çok güzel bir yer
3 yıldır burdasın emreeee seni iyi tanıyorum 😂😂😂
Her neyse yeter çok güldüm
Yaşlı insanlarla uğraşmayı seviyorum byeee
Bende basvurdum ortaöğretimden ankaradan girecem inşaallah kazaniriz
İnşallah
Nasıl bi psikoloji o
Yanlızlik diyim
Aslında KPSS’den yüksek puan alıp atanırsam yeni bir şehre taşınırım ve arkadaşlarım olur param olur mutlu olurum yanlız yaşarım. Şunun şurasında 55 gün dişimi sıkacağım.
Öyle yapicam
şu an mola verdim zaten teşekkürler tavsiyen için
Düzen aliskanligi. KPSS mi calisiyorsun
Evet
Az kaldi sınavına odaklan. Ev işleriyle yorma kendini. Bende ayniydim streslendikce ev isi yapiyordum
İnşallah kazanırım teşekkürler
Evişi yorucu
Kpss mi
Evet
Onlisans mi
Yok ortaöğretim. Önlisans atma çok zor
Lise mi yani
Evet
. Üniversite sınavına da hazırlanıyorum
Anladim basarilat
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günün 13 saatini ders çalışmaya ayırmana rağmen dinlendiğin anlarda suçluluk hissetmen, zihninin üretkenliği bir özdeğer kriteri olarak görmesinden kaynaklanıyor olabilir 🧠 Zihnimiz sürekli bir şeylerle meşgul olmaya alıştığında, durmak ve dinlenmek ona yanlış bir şey yapıyormuşuz hissi verir. Annene alan açtığın ve bedenine dinlenme hakkı tanıdığın için kendini suçlama ✨ Pekİ, kendini sadece bir şeyler üretirken mi değerli hissediyorsun, hiç düşündün mü? ☕