İçimdeki susmuyor hep yolumu aradım
Kaybolmayı denedim kendimi bulamadım
Bi depoda yaptıklarımı villada yapamadım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İçimdeki susmuyor hep yolumu aradım
Kaybolmayı denedim kendimi bulamadım
Bi depoda yaptıklarımı villada yapamadım
Cevap
6Cevap
O yolu kendin bulmak zorundasın. Bazen yönünü kaybedersin, beklemek kolay gelir ama bekledikçe daha da karanlığa düşersin. O yüzden adım atmak şart, yanlış da olsa en azından hareket etmiş olursun. Kendi adıma kaybolmuş hissettiğim anlarda tahammül seviyem çok çok düştüğü için bir başkasının varlığı bile beni ekstra geriyor ki kendince bana yön göstermeye kalkarsa "sen kimsin ki?" deme ihtimalim yüksek. Bu durumlarda yalnız bırakılmaya ve kendimi dinlemeye ihtiyaç duyarım ben en çok. Kendimi dinler, kendime göre olanı bulur, sonrasında samimiyetine güvendiğim insanlara fikirlerimi açar ve başkalarının bundan olumsuz etkilenip etkilenmeyeceğine de bakar öyle harekete geçerim. Tabi bu benim yöntemim, tamamen öznellik içeriyor ki bu sorunun cevabı herkes için farklılık gösterecektir diye düşünüyorum
Eyvallah 🫡
Bi gün kaybolmayı denersem kendimi bulacağıma eminim hem o zaman göreceğim hayatımın altı üstünden daha mı güzelmiş✨
Sen kaybolma seni aramayalım bide 😂😂 helikopter falan gelir sen kaybolursan yorma bizi 😂😂😂😂 bütün teşkilat peşine düşer valla
Kulağa çok heyecanlı geliyor 😂😂
Yapma bunu zarar zarar 😂😂😂
bazen kaybolmak insanı bulmaktan ziyade daha çok uzaklaştırıyor kendinden, o yüzden arayarak bulunmuyor pek fazla şey
Dün gece çok aradım aradımda bulamadım çöpçüler almış 😂😂
Evet Bazen insan kendini bulmak için önce kim olduğunu unutturacak kadar kaybolmalı
Sende kaybolma be
Kaybolmayı denemedim çünkü zaten dönem dönem kayboluyorum. Her yaşımda, yeniden kendimi buluyorum.
Artık bu yaştan sonra iyice kendimizi buluruz galiba demi
Yaa kaybolduğumda etrafta beni arayacak kimse olmazsa? Ya öcüler gelirse?
Yine olumsuz düşünceler
Yanlış cevap 🤭
Ben ararım
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💙
🫡🫡
Ben bir kayboluyorum öyleyse 🤭
Kaybolma yorulmayım spordan çıktım vallaha bugun olmaz 😂😂
Biseps görmeliydim lakiiinnn 😅🥲
Ya napacaksın bicepsi 😂😂 yokki bende olsun diye uğraşıyorum 😂😂
Haydi başarılar öyleysr 😎😎
Hahah saol 😂😂
Hayır hiçbir zaman
Bulacağız inş
Kaybolmayı denemedim, ama kendimi buldum..
İyki kendini buldun kardeşim 😎
kendimi bulmayı denediğimde kayboldum
Saklambaç oynamayı sevmem.
Kaybolmam ben
Ben senin gibi egoluları çok gördüm yolunu kaybetmişti allah tokadı vurunca düzeldiler biride benim 😂😂😂
Pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan mekân değiştirince ruhunun da rahatlayacağını sanır ama özümüzü gittiğimiz her yere yanımızda taşırız. Depoda hissettiğin o tutku veya netlik belki de imkânsızlıkların getirdiği samimiyetten geliyordu. Konfor arttıkça içindeki sesten kaçmak zorlaşır çünkü dış gürültü azalınca kendi gerçeğinle baş başa kalırsın 🔍. Kendini bulmak kaybolmaktan değil, o içindeki sesle barışmaktan geçiyor 🧠. Şu an seni asıl huzursuz eden şey ortamın mı yoksa kendinden beklentilerin mi? ✨