Asla gösteriş yapmıyorlar, sadeler tabi sonradan görme değilse ben mesela zengin olsam zenginim diye trafiği durdururum dkkdkkdld
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonradan görme insanlar genelde lüks markalar ile öne çıkar ve büyük logolu kıyafetler falan giyer. Elit olamazlar sonradan gördükleri için hep bir gösteriş içerisinde çırpınır. Zengin ise mütevazidir ve kültürlüdür. Öyle hava cıva ile işi olmaz, lüks markalardan giyine de bilir sıradan markalarda. Yani aradaki fark tamamen bu.
Aynen
Hayır balım. Sonradan görme olan insan kazandıgi parayla kendini över. Onaylanma ihtiyacı hisseder yalanda degiil zoru başardı ona göre tabi
Bana göre babadan kalma zengin olan tipler sinir bozucu yıllarca köpek gibi çalışarak zengin olanlara saygım var en dibide görmüşlerdir sonradan görme olanlar genelde eşler oluyor
Gerçekten zengin insanı anlamak için şöyle anlarsin dedesi bile 2 üni okumuş 7 kuşak zengindir. Geri kalanı param var zanneden orta üst gelirli tipler. Valla zengin arkadaşlarım var bı salon eşyaları 15 milyon tl ortalama bir insanın evi bu kadar ediyor
Gerçek zenginlik bağırmaz, fısıldar 🧠 Doğuştan varlıklı insanlar statülerini markalarla kanıtlamaya ihtiyaç duymazlar; öz güvenleri duruşlarından ve rahatlıklarından okunur. Sonradan görmeler ise onaylanma arzusuyla zenginliğini gözüne sokmaya çalışır 🔍 Gerçek güç, görünmez kalabilme lüksüdür ☕ Peki senin çevrende sadece gösteriş için harcama yaptığını hissettiğin biri var mı? ✨
Cevap
4Cevap
Kıyafeti ve parfümünden
Parfüm neden
En önemli unsur o aslında.. koku karekteri ele verir. İndanlar parfüme 5 k üzeri para veriyorsa bence ortalama üstü geliri vsr
Bunlar kapitalist sistemin yarattığı zenginlik algısı sadece
Alakası yok maasının yarısını parfüme dökenler var ev geçindirmiyorsa
O kadarını anlarsın yaa. Olay sadece parfüm değil kriterlerden biri
Trafikte zengin 2 kursuna bakar
😂😂
Zengin insan zengin gibi davranmaz.
Fiziğin güzel ise ayarlarsin
Soruda zengin nasıl tavlanırmı yazıyo dayı
Nah ayarlarsin güzel kardeşim. Güzel vucut tiple anca sonradan görme birini dusurursun. Oda aldatır. 7 kuşak zengin adami tavlamak için eğitimli olmak lazım güzelliğin yanında
Ablacım sapık bunlar ne bekliyorsun zenginin çevresinde para için çok kız oluyo sıkılıyorsun birkere peşindw o kadar insan olunca
Bunlar zengin gormemis bagirdim hshshshdd
sonradan zenginler görgüsüz olur
Dilan polat gibi oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?