Arkadaşlar , bir kız sizi beğeniyorsa , her şeye okey olur zaten ama beğenmemişse eğer siz ağzınızla kuş tutsanız da bir b*k olmaz awk , denklem bu kadar basit yani...
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
kimse için çabalamam.
çabalayan erkek genelde istediğini elde ediyor zaten, kadın çabalarsa erkeğin bir yerleri kalkıyor terk ediyor.
şu yaşıma kadar çabalayıpta başarısız olan erkek görmedim, erkek isterse evliliğe kadar gider
verir ben kadın değil miyim alla alla
Tamamda erkekler de aynı değil mi, tanışmadan buluşmadan önce zihninde acaba olur mu olmaz mı diye onaylarsın, samimi söylüyorum erkek çabalarsa olur.
Hayır sen kadınlar hakkında hiç bir şey bilmiyorsun, güzel kadınların bi sevgililerine bak bu buna nasıl bakmış dersin hep, kadınlar tanıdıkça sever erkekler güzelse tanır.
hangi yakışıklının yanında çirkin var Allah aşkına, daha geçen gün terk edildim erkekler çirkinlere boşta kalmamak için takılmalık gözle bakar üzgünüm
herkes çirkin erkek seviyor net içerden bilgi haberin olsun. Ayrıca neye göre kime göre çirkin orasıda tartışılır.
iyi tamam inanma🙄
Kimseyi kandırmıyorum kendi fikrimi söyledim tamamen aynı düşüncede olmak zorunda değiliz saygı duyarım
Ben çok yakışıklıyım, Kıvanç tatlıtuğla yarışırım brad pitti geçerim ( şu an ki yaşlı hali), ama kızlar beni beğenmiyor çünkü adım atmıyorum
Deniyorum ama muhabbet etmeyi bilmediğim için devamı gelmiyor
Muhabbet etmeyi bilen senin gibi bir tipsiz maymun benim istediğim kızı alır götürür yani
Yok öyle olmuyor istersen deneyebilirsin
Ama ben yakışıklıyım İstersen özelden sana fotomu atayım
Kanıtladım diyorum , en basitinden şöyle yaptım , Tinder üzerinden benim orjinal profilime , ve fake bir profile , ikisinide yani gold üyelik yaptım , benim eşleşmeler sadece eşcinseller geldi ama yakışıklı olan fake hesaba ise bir sürü eşleşme geldi , hatta özel olarak mesaj atanda oldu direk
Taam mesaj atarlar ama muhabbet edemezsen devam etmez
Ve bu sosyal medya gerçek hayatta Daha kötü, benim gibi yakışıklılar yakışıklı diye kızları armut piş ağzıma düş diye almıyorlar gidip konuşman vs gerekiyor
Senin ağzın laf yapıyordur kesin benim hiç yapmaz
Sonuçta yazmışsın ben çekingenim kimseye yazmam
Ben kimsenin yanına bile gitmem evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir kadının senden en baştan etkilenmesi işleri kolaylaştırır ama denklem sadece bundan ibaret değil. İlk etki kapıyı açar, çaba ve doğru iletişim ise o kapıdan içeri girip orada kalmanı sağlar. Kadınlar sadece dış görünüşe değil, ergenlikten uzak duruşa, öz güvene ve hissettirdiğin güvene bakar. Ağzınla kuş tutmak değil, doğru frekansı yakalamak önemlidir 🧠.
Peki senin çaba dediğin şey gerçekten doğru iletişim mi, yoksa sadece sınırları zorlamak mı? 👁️✨
Kadınlar , sadece ama sadece dış görünüşe bakar , olay bu kadar basit
Dünyayı bu kadar siyah beyaz görmek seni sadece yalnızlaştırır. Dış görünüş kapıyı açar ama karakteri olmayan kimse o odada uzun kalamaz 🧠🔍