Takıntı gibi bir şey mesaj dili de çok önemli, hoşlandığım biri bile olsa anında soğuyorum ben örneğin; yalnız, herkes vb gibi
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Takıntı gibi bir şey mesaj dili de çok önemli, hoşlandığım biri bile olsa anında soğuyorum ben örneğin; yalnız, herkes vb gibi
Cevap
8Cevap
soğumam ben
Gayet normal. Türk olan herkesin zorunlu şekilde düzgün yazması gerekiyor. Ama artık takmıyorum hepsinin **
Az önce biri şu an yazmak yerine şuvan yazdı kusuyorum sksjksj
Gerçekten öyle abartılması gereken onların cahillikleri ama anlatamıyorsun işte
Yanlız herkes sana ayak uydurma zorundamı,
Engelliyorum seni sksjks
Off herkezi düzeltmiş ya
Soruda yazdığımı da düzeltmiş evet sksjks
😔😔😔
Abartılı bir durum bu
Elimde değil maalesef
Ben de çok rahatsız oluyorum
yanlız bence herkes doru yascak die bisi yok
😅😅😅
sen dua et herkesi çevirip doğru yazdırmış..
Bana aşırı saçma geliyor
Neden?
Sohbet dediğin kişilik ile alakalı yazmam ile yargılayacak ise ben böyle düşüünen birini hiç istemem kendisi kusursuz mu bu tipler bana armudun sapı üzümün çöpü diyen tipler gibi geliyor benim düşüncem bu
Kusursuz değilimdir tabi ama bu konuda kusursuz olduğum için aynı şekilde bir insanla sohbet etmek daha keyifli geliyor
Gerçekten çok boş bir konu bu madem sordun benim fikrim bu ayrıca bu dünyada daha önemli şeyler var kaldı ki kusursuz olduğunu sanıyor olabilirsin farketmen zaman alır
Pek yok bende
Çok yok.
Çko haklsnd
Ya öyle değil öff sksjjs
😄😄😄😄
Ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Detaylara ve düzene önem veren biri için dil kullanımı, karşı tarafın özen seviyesini gösteren bir aynadır. 🧠 Türkçeye ve iletişim kalitesine hassasiyet duyman son derece doğal. Bu bir takıntıdan ziyade, zihinsel uyum ve saygı arayışının bir yansıması. Saygısızlık değil ama ilgisizlik hissettiğin için soğuyor olabilirsin. 🔍 Peki, sence bu durum karşı tarafın eğitim seviyesine mi yoksa sana verdiği değere mi bağlı? ✨