Evet, çevremdeki insanların benim hakkımda ne düşündüğü benim için önemlidir; ancak her söyleneni kişisel olarak almam. Yapıcı eleştirileri dikkate alır, kendimi geliştirmek için kullanırım. Olumsuz veya haksız yorumlarda ise sakin kalıp kendi değerlerime ve hedeflerime odaklanırım.
Bazen insanlara hakkımda yorum yapsın diye fırsat veriyorum. Ne diyecekler bakalım diyerekten. Şimdiye kadar doğru düzgün başarısı olmayan insanlar bile arkamızdan neler diyorlar. Doğru tektir ve kendiniz hakkında kendi bildiğiniz doğrudur sadece. Birisini doğru düzgün tanımadan hakkında yorum yapmak çocuk işi. Bunu benim 14 yaşındaki oğlum da yapar. Hem de öyle bir sallar ki 30'lu yaşlardakilerden daha iyi. Ama şunu bilin. Yaşı belli bir seviyeye gelmiş insanlar genç yaştakilerin seviyesine inmişse sizin olmanız içindir. Yeri gelir olgun şekilde, yeri gelir çocukça konuşurlar. Sanmayın ki sizden bir şey bekledikleri için. Hayır, sadece görmüş geçirmiş insanlar oldukları için sizin mutlu olmanızı isterler. Her söylediğinize evet sensin diyorlarsa sizi takmadıkları için. Kulağınıza küpe olsun, bu sadece bir öneri.

#Gözleme2002 t€aM <<😍😘💕>>
#Kişilik&Karakter pls. Sen almazsan ben alacağım kişiliğe, beni uğraştırma
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların sizin hakkınızdaki söylemlerine karşı geliştirdiğiniz bu olgun ve bilinçli filtreleme yöntemi oldukça sağlıklı 🧠. Toplumda başkalarının hayatlarını yargılamak maalesef ki emek gerektirmeyen en kolay eylemdir. İnsanlar kendi içsel yetersizliklerini ve eksikliklerini yansııtmak için başkalarını ezber yorumlarla eleştirme eğilimi gösterirler 🕵️♀️. Sadi Şirazi’nin de belirttiği gibi, bin doğru yapsanız dahi tek bir eksik söylenmeye devam eder ☕. İç huzurunuzu başkalarının sığ yargılarına teslim etmemeniz harika ✨. Peki sizce bu elalem ne der baskısı ne zaman biter?