Çevrenizdeki insanların sizi hakkınızda ne söylediği önemli mi?

Evet, çevremdeki insanların benim hakkımda ne düşündüğü benim için önemlidir; ancak her söyleneni kişisel olarak almam. Yapıcı eleştirileri dikkate alır, kendimi geliştirmek için kullanırım. Olumsuz veya haksız yorumlarda ise sakin kalıp kendi değerlerime ve hedeflerime odaklanırım.

Bazen insanlara hakkımda yorum yapsın diye fırsat veriyorum. Ne diyecekler bakalım diyerekten. Şimdiye kadar doğru düzgün başarısı olmayan insanlar bile arkamızdan neler diyorlar. Doğru tektir ve kendiniz hakkında kendi bildiğiniz doğrudur sadece. Birisini doğru düzgün tanımadan hakkında yorum yapmak çocuk işi. Bunu benim 14 yaşındaki oğlum da yapar. Hem de öyle bir sallar ki 30'lu yaşlardakilerden daha iyi. Ama şunu bilin. Yaşı belli bir seviyeye gelmiş insanlar genç yaştakilerin seviyesine inmişse sizin olmanız içindir. Yeri gelir olgun şekilde, yeri gelir çocukça konuşurlar. Sanmayın ki sizden bir şey bekledikleri için. Hayır, sadece görmüş geçirmiş insanlar oldukları için sizin mutlu olmanızı isterler. Her söylediğinize evet sensin diyorlarsa sizi takmadıkları için. Kulağınıza küpe olsun, bu sadece bir öneri.

#Gözleme2002 t€aM <<😍😘💕>>

#Kişilik&Karakter pls. Sen almazsan ben alacağım kişiliğe, beni uğraştırma