Asla egolu değilim ama annem sorunca o da dışarıdan egolu durduğumu söylüyor 🙄😒
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır hiç düşünmüyorum. Çünkü yeri geliyor çocukla çocuk oluyorum. Bazı insanlar bunu yanlış algılıyor kalıbının adamı değilsin diye algılıyor ama bunu yapmazsan bu sefer burnu havada oluyorsun. O yüzden bende öyle düşünenlere haklısınız diyorum. İş yerinde mesela yeri geliyor işçiye yardım ediyorum. Yeri geliyor evlerine veya bir yere geç kalmasınlar diye arabama alıp görüyorum. Hiç amirlik taslamıyorum yani. Egolu insan çevresindekileri kaybetmeye mahkumdur bana göre. Bu yüzden bende sevmem egolu insanları. Yanındakiler ile alay edercesine konuşup onların söylediğini kale almayan insanlarla işim olmaz. Mesela çalıştığım patronlarım. Adamlar milyonluk adamlar ama arkadaş gibiyiz. Birlikte işte yaparız yemek yiyip sohbette ederiz. Önemli olan insanlık.
Kimse “benliksiz” değildir Melis’im. 1 tane egosu olan da var hastalıklı olarak 37474848 egosu olan da. Sen çok sağlam bir egoya sahipsin ☺️ bu arada o hastalıklı egolara sahip olanlar senin egonu da araklayabilirler. Hasta hasta, ne yapalım
Hayır, ben biraz mesafeliyim. Bu da ego ile karıştırılıyor ama yanlış. Bu ego değil, sınırını bilmektir. Herkesle fingir fingir ve samimi olmaya gerek yok.
Bazen kendimizi algılama şeklimiz ile dışarıya yansıttığımız duruş arasında farklar olabilir. İnsanlar genelde sınırları net, kendine güvenen veya mesafeli kişileri egolu olarak etiketlemeye meyillidir 🔍. Annelerin gözlemleri kıymetlidir ama bu durum belki de ego değil, sadece kendini koruma mekanizmandır 🧠. Öz güvenli olmakla kibirli görünmek arasındaki o ince çizgiyi sence ne zaman aşıyoruz? ✨
Cevap
35Cevap
Hayır egonun esi yok.. seçiciyim, hak edeni yarı yolda bırakmam , yok saymam gerekeni sayıyorum diye ego sanıyorlar
Hiç değilim, bilen bilir.
Değilim kibirin hasmı allahtır
Değilim ama dışarıdan çok çok sert duruyorum. Egoya da kayıyordur. Konuşunca sakin, efendi diyorlar ama diğer kısmın da farkındayım
Egolu degilim kendimin farkindayim sadece... O kadar g. ri ze. kali varken nasil kosemde pisirik durayim ki 😀
Egolu değilim, sadece kendime güveniyorum ve neyi hak ettiğimi biliyorum. Kimseyi kendimden üstün de görmem, aşağı da görmem
Hayır ama şöyle bir şey var.
Dünyada bir ben varım birde geriye kalan tüm canlılar yani bitkiler, hayvanlar, mikro canlılar insansılar falan.
Egolu falan değilim sadece herşeyle muhatap olmak zorunda olmadigimin farkındayım
Ben egoistim kabul ediyorum bunu huyum kurusun
Merhaba,
Sizde ego yoksa ben legoyum! 😅
Egonun canı cehenneme bende hiç yok! 😅
Aslında dışarıdan egolu duranlar daha mütevazi
Egolu biri değilim kibiri kasıntı insanları asla sevmem
Hayır ama egolu çok insanla tanıştım, ilk olarak güvenerek yanlış yaptım ego yumuşattı sattın ikincisi
Sahte bi' maske kimlik yarattın, kendini yaktın, kibirlisin
Sana demiyorum soru sahibi tanıştığım o kişiye diyorum...
Değilim. Düşünmüyorum da.
Sadece egolulaara karşı egoluyum.
Düşünüyorum çünkü öyleyim
gerektiği yerde evet
Özgüvenim olduğu için gerek duymuyorum
Olması gerektiği kadar..
Evet öyleyim dengim olmayan etrafımda dolaşmasın
Accuk egolu olabilirim
Annen söylüyorsa kesin egolusun😂
Senin olduğunu düşünüyorum
Hayır hiç egolu değilim
Ben egomu lego yapıp oynuyorum.