Artık gençlik gitti gibi hissediyorum. Yetişkin gibi büyüdüm zaten ama yetişkinlik modu açılmış gibi garip bir his var içimde. Bir şeyler eksikti. Hâlâ öyle. Neyse. Ne tavsiye verirdiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık gençlik gitti gibi hissediyorum. Yetişkin gibi büyüdüm zaten ama yetişkinlik modu açılmış gibi garip bir his var içimde. Bir şeyler eksikti. Hâlâ öyle. Neyse. Ne tavsiye verirdiniz?
Cevap
12Cevap
God mode açılıyor...
Lütfen beklemede kalınız...
Uyarı: bu bölümden sonra hiç bir şey geri döndürülemez.
Bu mesaja cevap verilemez
B002
://
Ben bilmiyorum abla deneyimim gerçekten yok ama edindiğim bilgilere göre hayattan zevk alacağın gerçek döneme geçiyorsun. Kimse otuzlu yaşları anlatırken zorluğundan bahsetmiyor. Güzel bir döneme geçiyorsun sevinmelisin 🙂
Nasıl bahsetmiyor 30’unda zaten ruhen çökmüş oluyorsun. Sen onlara inanma. 😀
Kandırmışlar beni 😂
Ö güvenin yüksek olsun ve bir işin yoksa iş sahibi ol muhakkak kısaca yaşamın temelleri atılmış olsun ayakların yere basıyor olsun
Çalışıyorum zaten ama kendime hayrım yok.
40 kadar vaktin hayatı yaşamak için. Kıymetini bil ve ona göre yaşa. Bu günlerini mumla arayacaksın.
Ben her yaşımı mumla arıyorum. ://
Neden peki sorun ne?
Tavsiye yaşını geçmişsin artık olgunsun mantığına göre hareket et
Her yaşa bir tavsiye vardır bence.
Sakın kafayı sıyırma daha fazla büyüme o yaşta kal.
Sıyırdım bence çoktan. 😑
Deme deme oyle deme :D Daha genciz 30 yaşın orta yaş kabul edildiği donemler 80 ler di. O zamandan bu zamana Türkiye de ortalama ölüm yaşı 15 yaştan fazla arttı.
Benim beynim çok yorgun. Hevesim yok. Sadece mücadele ediyorum hayatta kalmak için. Genç hissetmiyorum zaten. :/
Biliyormusun insanların çoğu boyledir. Bakma sosyal medyaya ya da insanların konusmalarına. İçlerine girince anneden babadan varlıklı değillerse memnun dğellerde herkes kendini prenses gibi gösterip güzel yaşadığı fikrini benimsesin istiyor millet. İç işlerine girince boyle değil pek çoğu. Allah yardımcın olsun zor ama sunu da çok iyi ibliyorum ki, sen ne kadar dramatize edersen olayları o kadar ağır yaşarsın durumları.
Olmayan bir şeyle mutlu olmak bana göre değil sığlar bana göre.
Dramatize etmiyorum benim ruhumu sömürüyor bu durum.
Tam yasindasin ne gitmesibe
Yaşadığın hayat daha önemli ama.
Hayatta kal
Bütün hayatım bu modda geçti zaten. :))
Burcun ne
Yengeç.
Bundan sonra yaşa derdim ama mümkünse
Mümkün olmadı olsa bu soru da olmazdı. 🥲
Gençlik gitmedi bu arada yani 40 a kadar 10 senen var her şey olabilir
İşte benim demek istediğim de bu. Ben bu yaşımda yaşamadığım bir şeyi istemem yaş geçtikten sonra. O enerji o gençlik yok çünkü.
Anlsdım...
Sen bana ver
ben de 30 olmadim daha sjsj
Aynıyız
Sen hala gençsin
Değilim.
Güzel yaşa derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yirmili yaşların sonuna yaklaşırken hissettiğin bu belirsizlik son derece doğal. Gençliğin bittiğini değil, kendini ve hayatı gerçekten tanımaya başladığın dönemin açıldığını fark etmelisin. O eksiklik hissi, henüz potansiyelini tam olarak doldurmadığın için zihninin sana verdiği bir işaret olabilir. Yaş sadece bir sayı; kontrolü eline aldığında yetişkinlik özgürlüğe dönüşür. 🧠✨ Peki seni şu an en çok zorlayan şey beklentilerin mi yoksa ertelediklerin mi? 👁️