Bence bazı insanlar hayatımızdan çıksa da, zihnimizden gitmez, vedalaşmakla bitirmek aynı şey değil. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bazı insanlar hayatımızdan çıksa da, zihnimizden gitmez, vedalaşmakla bitirmek aynı şey değil. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aslında bu biraz yaşanılanlara ve kurulan bağlara bağlı, bazıları kolay silinmediği için, o vedanın etkisi içten içe sürmeye devam edebiliyor
Şöyle birinin hayatına dokunmuş insanlar arasında gizli bir bağ var bunu koparmak mümkün mü bilmiyorum ama siz bir insanı ne kadar çok düşünürseniz o insana enerji yollar onu mutlu edersiniz bu da bir gerçek
Yanında olmayana aklında yer vermemeli insan. Bittiyse bitmiştir, düşünmek, geçmişi yad etmek, şöyle olsaydı nasıl sonuçlanırdı diye kurmak gereksizce insanın kendi hayatını sabote etmesidir.
Çok haklısın, fiziki ayrılıklar zihinsel vedalar anlamına gelmez. Zihinde yarım kalan meseleler, söylenmemiş sözler veya kabullenilemeyen kabuklar o insanı zihninde yaşatmaya devam eder. Gerçek bitiş, kişinin yokluğuna değil, o hikayenin sana hissettirdiklerine nötr kalabildiğinde başlar. İnsan bazen kişiyi değil, o dönemin kendi üzerindeki izini özler. Peki sen zihninde o insanı mı yaşatıyorsun, yoksa yarım kalan hesapları mı? 🧠🔍✨
Cevap
4Cevap
Kafamın ıcınden ugurlamadıysam vedalasmamısımdır eyleme dokmek vedalasmak olmuyo maalesef.
İnsan her ne kadar yanından uzaklaştırsa da, kalbinden gönlünden uzaklaştırmadığı sürece devam eder. Bazı vedalar.. devam eder.
İnsanın bıraktığı etkiye göre yıllarca devamda edebilir bitedebilir
Veda ettiğim hiç kimse karakter sahibi değildi sktrsn gitsinler 😀
Bir insana veda edebiliyorsan. Orada bitirmek gerekir. Bitiremiyorsan veda etmemek gerekir.
Gittiği an biter her şey. İçselleştirmiyorum kişisel huzurum için
kendilerince gitmiş olabilirler ama bir yerlerde yaşıyorlar , bu insanın kendine vermiş olduğu bir ceza olarak adlandırılabilir mi acaba
Her veda da bitiş değildir.
Yıllarca devam edenler de var bitenler de
Bazen baki kalıyor
Yıllarca devam da edebilir
Umarım böyle bir vedanın öznesi olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?