Vasatın altı tipiyle. Yüksek kriterler koyuyor. Çok ilginç
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. Özgüven - gerçekçi özdeğerlendirme insan kendini olduğundan daha iyi değerlendirir... Bu sadece kadınlara özgü bişey değil
2. Kriter koymak - o kriterleri karşılayacak kişiyi hak etmek herkes istediği özellikleri arar... ne istiyom ile karşılığında ne sunuyom arasındaki uyum 🤌
3. Sosyal medyanın da etkisi var tabii ki de şunu kabul etme bunu kabul etme min şu olsun sana... ten aşağısı yakışmaz tarzı içerikler görünce beklentileri kolayca realiteden kopuyo... 😶
4. Tersinden de birinin tip veya vasat bulduğun özellikleri bi insanın ilişkideki değerini tamamen belirlemez... kişilik iletişim mizah anlayışı güvenilirlik vs. gibi şeyler de oyuna giriyo 😌
Yok bro katılmıyorum çok simariklikdan geliyor
Katılmak zorunda değilsin illa seni zorlayan yok
Okey
🤝
Dışarıdan gereksiz veya vasat görünen o öz güven, genellikle kişinin kendi değerini başkalarının onayına sunmayı reddetmesinden kaynaklanır 🧠 İnsanlar kendilerini sadece fiziksel standartlarla değerlendirmek zorunda değil. Yüksek kriterler ise geçmiş tecrübelerin veya kendini koruma arzusunun bir sonucu olabilir 🔍 Bazen kendi standartlarımızı başkalarının üzerinden sorgulamak daha kolay gelir. Senin bir ilişkide asla ödün vermeyeceğin kendi kriterin nedir? ✨
Cevap
4Cevap
abazara erkekler yüzünden
Özgüven güzel şey dozunu kaçırınca özgüvenden çok ego oluyor
piskolojide bunun bir adı vardı da ben unuttum ama sporda high kick atarken hasmın boyunu vuracaksan kafasının üsütüne nişan al derler yeni başlayanlara onlarda o misal olsa gerek
onlar hanım efendi falan değil kaliteli y@rrak efendisi
Kendileri sadece mahalle kekolarıyla çıkar bu da özgüven yapar onlara kadar düşmeyin
İştee
Güzel olmak mi lazım yani istediğin kriteri koyabilmen için
Daha sonra niye evde kaldık diye agliyorlar
Siz erkeklerin yüzünden
Abazalar yüzünden
Bana yazar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?