Sizin kazanıyor olmanız sizin daha başarılı olduğunuzu göstermez, bizim potansiyelimizi yeterince kullanmadığımızı gösterir.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin kazanıyor olmanız sizin daha başarılı olduğunuzu göstermez, bizim potansiyelimizi yeterince kullanmadığımızı gösterir.

Bir Savaşı kazandığımda rakibimi küçümseyebilirim Evet Mesela örnek veriyorum burada bir Fenomen var kapkara kuru bir şey Bir de eski bir admine aşık olduğunu kendisi itiraf etti yani o admin beyaz tenli hafif sarışın yeşil gözlü çok yakışıklı bir erkek benim gözümde en azından bu o kadar kendini beğenmiş ki onun kendisine yemeğe gitmeyi teklif ettiğini söylüyordu O yüzden eğer o admini kazansaydım Evet onu küçümserdim her seferinde gözüne gözüne sokardım o kızdan da nefret ederim o ayrı bir konu Ama eğer o admin benim sevgilim olsaydı ve eğer bu izni bana verseydi her seferinde o erkeği Ben kazandığımı o kıza hatırlatırdım
Onunla aynı seviyeye düşmeye gerek yok bence.
Bir görsen bolu'da bir köyde yaşıyor herhalde tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum ama bolu'da yaşadığını biliyorum ama egosu Yükseklerde yahu sen kimsin o admin kim Allah bilir şalvar giyiyordur Köylü
Köylü olmasını bir kenara bırakalım. Köylülük ayıp değildir. O kızın seviyesine düşme, sana yakışan budur.
Tabii ki ayıp değil canım arkadaşım ben de Muşluyum anne tarafı ama insanın bu kadar ego'ya sahip olması iyi değil ilk önce kendine bakacak sonra öyle bir erkeği isteyecek şöyle anlatayım Benim hangi bıraktığımı biliyorsun O zamanlar ben depresyondaydım babamın yeni kaybetmiştim ölmek istiyordum kendimi yalnız hissediyordum ama şimdi dönüp baktığımda Tekrar kendi hayatım için çabalamak istiyorum Bu sefer Mühendislik dalında çünkü Mühendislik bitirirsem ve bilgisayar mühendisi ya da inşaat mühendisi olursa rahatlıkla Amerika'ya gidebilirim
Başın sağ olsun tekrar. İnşallah başarılı olursun.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
O kızı s*ktir et.
Rakibini küçümseyen ve hafife alan daha baştan kaybetmiştir zaten. Çünkü ciddi yapılan her iş başarıya ulaştırır. O yüzden tavşan ve kaplumbağa yarışı buna çok güzel örnek bir hikayedir. Hani tavşan ve kaplumbağa yarışa tutuşuyorlar kim önce varış noktasına ulaşacak diye ve tavşan alaya ederek dalga geçerek yarışıyor ve sonunda tavşan hatalarından dolayı kaybediyor. Bunla hayatta gerçekten olabilecek şeyle ve güzel örnekler. Zaten gördüğümüz yaşanmışlıklarda var. Özellikle futbolda denk geliyoruz mesela. Bütçesi çok iyi olan büyük takımlar yine bütçesi düşük takımlara yeniliyorlar. Hatta bazen farklı yeniliyorlar. Ciddiyet bu yüzden her yer de önemlidir. Bir sınava ben biliyorum deyip çalışmadan girersen yine kaybedersin. Çünkü önemsemediğin için hiç bir şey biliyorsundur.
Kazanmışsam, rakibimi ciddiye almışımdır.
Güzel cevap.
Rakibim saygılıysa küçümsemem
Modumuz.
Gerçek bir zafer, rakibi küçümsemeyi değil saygı duymayı gerektirir. Kazandığında rakibini aşağılamak, aslında kendi öz güvensizliğini ve başarının geçiciliğinden duyduğun korkuyu maskeleme çabasıdır 🧠 Potansiyeli sahaya yansıtamamak bir yenilgi sebebi olabilir ama kazananın olgunluğu, rakibin eksiklerinden ziyade kendi emeğine odaklanmasında gizlidir 🔍 Yenilgiyi kabul etmek kadar zafere mütevazı yaklaşmak da karakter meselesi. Sen hayatında mağlup olduğun anlarda kendi potansiyelini sorgular mısın, yoksa şanssızlığa mı bağlarsın? ✨
Cevap
15Cevap
Rakibim bana saygı duyduğu sürece küçümsemem aksine kazansam bile gider elini sıkarım. ama malın önde gideni geride durmayan karaktersiz biriyse küçümser içinden geçeri rezil ederim.
Hayır neden küçümseyeyim ki , yarışta kaybetmek var kazanmakta önemli olxn adil yarisabilmek
asla küçümsemem sporun doğasında saygı var sahada kim az hata yaparsa o kazanır ezbere laflarla rakibi küçümsemek amatörlüktür kazandıysan işini doğru yapmışsındır hepsi bu
Son set 15:10 bitmiş, 3:2 biten oyuna hediye diyor kezban.
Puhahahaha.
Sana yapılmasını istemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapma. Yarın da sen kaybedersin o yaparsa ne olacak? Hoş davranışlar değil bunlar.
Evet.
Hakediyorsa küçümserim ama bana sataşmadıysa laf atmadıysa maç başlamadan önce bir şey demem.
Polonyalı kezbana fena kuruldum.
Tebrik etmek lazım kudurmuş olsam da hak eden o sonuçta
Tebrik etmek farklı bir şey.
Hayır, küçümsemem. Mücadele boyunca verdiği emeği nasıl göz ardı edebilirim ki? Sonuçta herkes kazanmak için emek veriyor.
K. çı b. klu takıma yenilirsen maç sonu böyle aley ederler
Ben kimseyi küçümsemem
Kaybettşğimde rakibi muhakkak küçğmserim o kazanma sevincini boğazında düğümlenecek şekilde bırakırım hevesi kursağında kalır l
😑.
Ne oldu
Hiç.
Çok durgunsun mine hanım
Adım Mine değil.
Nedir
Hiç...
Memnun oldum hiç
Hiç sevmem öyle şeyler yapmayı oda elbet bir gün kazanır
Hayır kazanmak da kaybetmek de hayatımı dengeleyen saç ayakları. İkisi de beni üzmez. Kaldı ki ben bu hayatı kazanmak kaybetmek için değil mutlu olmak için yaşıyorum.
Hayır bok atıyor
Kendi takımını da küçümsemiş oldu 😹.
Aynen
açıkcası hiç bir konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için küçümsemem
Küçümsemem tebrik de etmem
Rekabet etmiyorum kimseyle
Hayır asla.
Kişisine göre değişir
Beni yeterince zorladıysa saygı duyarım
Küçümsemem
Hayır küçümsemem.
Hayir