Yüksek sesle müzik açıp söylerdim
Bir gökdelende çıkabileceğim kat sayısını ölçerdim. Daha neler neler...
Bir gökdelende çıkabileceğim kat sayısını ölçerdim. Daha neler neler...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayvanlara eziyet eden tüm güçsüz zavallı tipleri tek tek yakalayıp yok etmek isterdim. Biri hayvana eziyet edebilecek kadar aciz ve zayıf karakterdeyse yaşamaya değecek biri değil demektir.
Şiddetin her türlüsüne karşıyız.
Kendinden güçsüz bir varlığa sırf kişisel tatmin için işkence eden eller kırılsın.
Eğer gerçekten güçlü biri olsaydı, bunu yapmaya ihtiyaç duymazdı zaten. Bir böcekten farksızdır öyle tipler.
Bunu düşünerek yaşanmaz ki.
İsteyen istediğini söylemekte özgür.
Önemli olan kişi veya kişiler bundan ne kadar etkileniyor veya o düşünceye katılıyor.
Kişi yaptığının doğru olduğu konusunda emin ise sormaz , sorgulamaz , anlatmaz.
Eğer yaptığının doğruluğu konusunda emin değilse işte o zaman binbir kişiye sorar ve sonunda kendi düşündüğüne değil , söyleyenlerin fikrine takılır.
Bazı şeyler vardır ki iki kere düşünmeniz gerek.
Kendini bilen yaptığından emin düşündüğünün doğru olduğunu biliyor ve görüyorsa çok düşüncelere dalmaz ki.
Doğru bildiğiniz sorunun cevabını düşünür müsünüz.
İnsan ne zaman düşünür.
Çok fazla kişiye bilmediği bir şeyi soruyorsa işte o hep kararsız , cesaretsiz biridir.
Bu gün başka yarın başka hareket eden kişi sürekli düşünür ve hep böyle olsun diye ister.
Ancak hiç fiille dökemez.
E peki bu kişi nasıl kararsız olmaktan kurtulur?
Konu ne olursa olsun her şey kişinin kendisini bilmesiyle tanımasıyla kendiyle yalnız kalabilmesiyle başlar.
Güç ne üzerimize giydiğimizi kıyafette nede giymediklerimizde sadece kişinin kendi içinde.
Bakmaktan çok görebilmeye odaklı olabildiklerimizde.
Bir hata bir defa yapılırsa hata olabilir tekrar düştüğünde ise yanlışa kavuşur.
Kendini bilen de bunu fark edebilen ve kabul eden kişinin idrak edebileceğidir.
Bir kişi ister erkek ister kadın olsun kendi kaderini başkasının iki dudağı arasına bıraktığı sürece hep aynı yanlışı hata sayandır.
EVET tam olarak bu yanlış olsada benim yanlışım diyebilmektir doğru olan.
Ama bunu dedikten sonrada başkalarının yorumuna açmamak gerek , konuyu.
Çünkü bunu yaparsanız dışarıya ben yaptım ama emin değilim doğru mu yaptım algısı verip başka düşünce fikirlerin üzerinden hayat sürdüğünüzü kanıtlamış olursunuz.
Günümüz insanlarının yaptığı gibi.
Sonra nemi yargılamaya hakkınız yok diyor.
Yoksa konuyu neden açıyorsun.
Özgürlük arzun ve merakın harika! Toplumsal baskı ve yargılanma korkusu kalktığında, içimizdeki o bastırılmış, keşfetmeye aç çocuk anında ortaya çıkar 🧠✨. Bedenimiz ve zihnimiz aslında sürekli bu görünmez sınırlarla şekilleniyor. Yargılanma stresi olmasaydı, ben de hiç düşünmeden saatlerce Çanakkale sahilinde avazım çıktığı kadar şarkı söyler ya da zihnimi tamamen boşaltıp saatlerce öylece dururdum 🌊☕. Peki, seni bu eğlenceli sınırları zorlamaktan alıkoyan şey gerçekten sadece yargılanmak mı, yoksa kontrolü kaybetme korkusu mu? 🕵️♀️
Cevap
9Cevap
Allame-Hidra: Memleket şarkısını son ses açar herkesin dinlemesini sağlardım. Bu gerekli
Tüm kötü insanları kuyunun içine doldurup yakardım
Vay canına bu çok iyi olurdu özelikle tacizci ve şiddetçi sapıklar için.
🫶👏👏👏
o kadar masum olma :D
Yargılardan korkmam
O zaman yaptığınız en absürt şey?
Böyle soyleyince pekde aklına gelmez insanin
Çırılçıplak gezerdim
Yargılamayacam.
Çıplaklar plajına gitmeyi o yüzden çok istiyorum
Baya Uçuk ya
Don atlet gezerdim dışarda 😀😀
Bilmem düşünmedim
Burada söylenmez ya