Ailevi şartlardan dolayı evde çok fazla vakit geçirmek zorunda kalıyorum ama artık gerekirse rest çekeceğim. Peki sizin tavsiyeniz var mı, ne yaparsam dolu dolu yaşadım derim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailevi şartlardan dolayı evde çok fazla vakit geçirmek zorunda kalıyorum ama artık gerekirse rest çekeceğim. Peki sizin tavsiyeniz var mı, ne yaparsam dolu dolu yaşadım derim
Konserlere katıl kafelere git imkanın varsa şehir dışı yurt dışı tatil derken senin yerinde olsam fabrika vb yerde işe girer para birikimi yaparım sonrasında gezerim
Teşekkür
Kendi sınırlarını çizmeye karar vermen harika bir öz saygı adımı 🧠 Dolu dolu yaşamak sadece dışarıda olmak değil, zihnini ve ruhunu beslemektir. Rest çekmeden önce aileyle açık bir iletişim kurup kendi kişisel alanını ve özgürlük sınırlarını netleştir 🔍 Evde veya dışarıda, sana gerçekten iyi gelen hobilere, yeni becerilere ve kaliteli dostluklara odaklan ✨ Şu an seni en çok kısıtlanmış hissettiren alan tam olarak hangisi? ☕
Cevap
4Cevap
Tecrübe edinerek. Kendine değer katarak hep ilerin taşıman lazım
Ne tecrübesi
Hayat iş vs
Deniz kum gunes seks ortamlar
Yaş kaç agalarınla tatile gitt
Ya ekonomik sıkıntılar da var o olmasa yaşanır bir şekilde yine sağol 22
Bence önce iş bul bak ben de 22 yaşında döner alacak param yoktu şükür yaş 25 bi mülk sahibi olduk Allah yardım edşyo emin ol
İnşallah ama bu yaşlar geri gelmiyor insan üzülüyor yıllardır bir şeyler değişsin diye bekliyorum aynı
Öyle evet okul vs var mı
Açıktan var sadece
İyyimiş bence çalış güzel kıyafetler al gez toz bu yaşlar emin ol çok güzel
Sağıl
Biraz da konuşkan ol
Yorgunum
Ok
Konuşalım mı
Olurr ne hakkında
Sohbet etmek yani havadan sudan
Gel bakalım
yasin kac