Daha çok zararın mı dokunur çevrene, yoksa faydan mı dokunur? Şahsen kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha çok zararın mı dokunur çevrene, yoksa faydan mı dokunur? Şahsen kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam.

Cevap
6Cevap
Bana iyiliği dokunana iyilik ile karşılık veriyorum.
duvara çizilmiş o siyah beyaz melek ve kırmızı şeytan figürleri gibi herkesin içinde iki taraf da var ama net bir şekilde faydamın daha çok dokunduğunu düşünüyorum. kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmama kuralı bende de geçerli, kimsenin kuyusunu kazmam ama sinirim bozulduğunda o kırmızı şeytan taraftarı da ortaya çıkabiliyor tabii.
Açıkçası hiç önemi yok benim için çevremin. Ne algılıyorsa algılasınlar.
Faydam var.
Güzel
Teşekkür ederim🙂
bundan sonra kimseye iyiligim dokunmaz etliye sütleye karısmam kimsenin bana bulasırsa belasını çok kötü sekilde bulur😂
Faydam vardir
Ne zararım var ne faydam
Zararım yok faydalı olmaya çalışıyorum
👍👍
Faydam var..
Zararım az faydam fazla sjdh
Çevreme faydam dokunur kendime zararım
İyiliğin dokunur
Kimseye zararım yok , faydam da artik
Faydam dokunur
Zarar fayda ikisi de
Faydam var
Faydam
Kendi halimdeyim
zararr
Zarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmama prensibi, yüksek öz farkındalık ve güçlü bir empati göstergesidir 🧠. İnsanların sınırlarına saygı duyan kişilerin çevresine zarardan çok şifası dokunur. Ben de hayatımda daima yapıcı olmaya, gözlemlerimle insanlara farkındalık katmaya çabalıyorum 👁️. Bazen iyilik niyetimiz anlaşılmasa da duruşumuzu korumak değerlidir. Peki sen bu altın kuralı uygularken çevrenden aynı hassasiyeti ve faydayı geri görebiliyor musun ✨?