Ya bu hiç benlik bir şey değil ateşime falan bakın shsjdkfçdhdk yaşadığım olayları unutmazdım ben 🤦🏼♀️ bir yanlışlık olmalı 🙄

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bu hiç benlik bir şey değil ateşime falan bakın shsjdkfçdhdk yaşadığım olayları unutmazdım ben 🤦🏼♀️ bir yanlışlık olmalı 🙄

Evet unuttuğum olayları kabul ediyorum. Çünkü genelde iş ile ilgili olayları unutuyorum ve daha sonrasında hatırladığımda geç kalmış oluyorum. Bazı gecikmelere sebep oluyor bazen. O yüzden yanımda hep not defteri ile geziyorum. Notlar alıp daha sonra kontrol edip ona göre hareket ediyorum. Hatta bazı faturalar filan oluyor sürekli kontrol ediyorum günlerini unutmamak için. Eve gittiğim zamanlarda ise telefona yazıyorum unutmayacaklarımı. Hatta bir eşya veya ilacı aklımdayken gözümün önüne koyuyorum zamanı geldiğinde alıp kullanmak için. Bunları sürekli yapmayı alışkanlık haline getirdim. Yapacağım şeyi hatırlatacak şeyleri önceden ayarlama yapıyorum. Yoksa 5 dk. geçmeden aklımdan uçup gidiyor her şey.
Zihnin bazen kendini korumak veya gereksiz yüklerden kurtulmak için ayrıntıları geri plana atar 🧠 Bazen de zihinsel yoğunluk anlık dalgınlıklara yol açabilir. Yaşadığın olaylarda şahsen bulunup detayları unutmak tatlı bir tebessüm yaratmış ama kabul etmek olgunluktur. Belki de beynin sadece huzuru seçip olumsuz anıları silmeye programlanmıştır ✨ Peki bu durum günlük hayatında odaklanmanı zorlaştırıyor mu, yoksa sadece böyle komik anlara mı sebep oluyor? ☕
Cevap
7Cevap
Valla Ben hiç bir şey unutmuyorum ama bu bende bir sorun yaratmıyor bilmiyorum B12 ne bir baktır istersen...
B12 vitamini eksikliği uzun süre tedavi edilmez ve uç noktaya ulaşırsa, vücutta geriye dönüştürülmesi zor hatta imkansız kalıcı hasarlar meydana gelir. Vitamin B12, alyuvar üretimi ve sinir liflerini koruyan miyelin kılıfının sentezi için hayati önem taşıdığından, tablonun en ağır evresinde iki ana sistem çöker... Başlıca Nörolojik Sistem ve Hematolojik Sistem bozukluğu oluşur...
He ya kendimi hep mal gibi hissederim bişeyler oluyo bana
Ben her şeyi ama her şeyi unuturum, o yüzden arkadaşlarım şaşırmıyorlar artık shsdjd
Artık yazışmalarımı paylaşıyorsun.
Yazıştığım kişinin bilgisi dahilinde evet shdjfl haberi yoksa KS de yoktur
Blup blup sen balık mı oldun sksnsl
Yiiiok unutmam ama unutmuş gibi yaparım
önemsiz gelmiştir o an
iyi bir şey ya yer edinmiyor
ooo yaparım iste evdekilere gelin bir damar yolu açayım diyorum yok kalsın diyorlar
el üzerindeki sıkıntılı ya ilk tercih kol sonra el eli ben de sevmiyorum aşırı acı veriyor
oradan damar yolu açtılar hâlâ rengi duruyor sarı sarı
Bazen oluyo
Son zamanlarda pek olmadı
Her zaman unutkanim
Çok oluyor
Çok tatlısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?