Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kimsenin önce ki tramvalarının sebebi ben değilim ve bu yüzden benim çekmeme gerek yok. Güven iki kişinin arasındadır. Ve önce ki kişilerde yaşadığı şeyleri hala taşıyıp dana yansıtıyorsa hiçbir zaman bana da güvenemez ve artık bu tür şeyleri taşımamaya kararı aldım.
13 Yorumla- 4 gü
Çok dolu bir paket ve mesaj olmuş..:))
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 gü1. kararım: Kötü günümde yanımda olmayan diğer günlerimde gölge dahi edemez.
2. kararım: Net olmayan hiçbir şeye hayatımda yer yok. Beni mutlu eden insanlar beni hak eder, etmeyenlerse yoluna gider güle güle.
Çok yakın bir zamanda aldığım kararı paylaşayım. Çıkarcı bazı arkadaşlarımı hayatımdan tamamen çıkardım ve hatta onlarla ilgili gram bir söz bile duymamak için elimden geleni yapacağım konusunda hem de söz verdim.
13 Yorumla- 4 gü
Mantıklı kararlar.. ben zaten hayatıma çok insan dahil etmediğim için bu sorunları çok yaşamıyorum.. lakin tabi helip dağıtan oluyor onda ben müsaade ettifimden.. eme bende o kararı bir kaç ay önce aldım.. bir daha kimse beni kıracak kadar yaklasamas.. :))
- 4 gü
Öyle diyoruz ama yine birisi yaklaşıp hayatımıza giriyor.
- 4 gü
Girmesi ayrı.. dağıtmasına izin vermek ayrı :))
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşsizim demek sığınmaktır... "bağımsızlığımı ilan ettim" demek ise bir duruştur...
İçten gelmeyen bir rutine devam etmek, ruhu yavaş yavaş tüketir... En son aldığım en radikal karar ile "herkesi anlamaya çalışmaktan vazgeçip sadece kendi huzuruma odaklanmak" oldu deyişin ile kararını almak kolaydır ama uygulamak zordur... sen ilk adımı atmışsın. Yel değirmenleri düşünsün gerisini...
12 Yorumla- 4 gü
Hahha beni anlayan biri.. gözlerim yaşardı biraz evet... doğru.. bağımsızlığını ilan ettim zira saçma sapan kapalı bir ortam her şey yasak.. ruhum daraldı.. alışkın değil böyle şeylere..:)) amacım yel dehirmenlerini yenmek te degil bunu kimse yapamaz.. önemli olan kendini taniyanilmek ve o minvalde hareket edebilmek.. ben de bunu yapiyorum kendimi tanıyor biliyorum artık kimseye bir şey anlatma derdim de yok ispatta.. yolumda yürürüm gelen gelir :))
- 4 gü
Bir müzik dinlesek iyi olacak o zaman
https://youtu.be/0Pojd5cbz2U?si=mNyeLVk7T7XelyNx
4 güBen de aynı durumdayım. Para kazanamadığım çok sevdiğim işimden ayrıldım. Şimdi tekrar bir eğitim süreci ve sırf daha iyi şartlarda yaşamak için çok da bana uygun olmayan bir iş yapacağım. Senelerdir 3 kişinin yaptığı işi tek başıma yapıyordum, biraz da yata yata para kazanalım. Tek avuntum şu. Bu dönemde yeni başlatılan her şeyin şans başarı ve mutluluk getireceğine olan inancım.
121 Yorumla- 4 gü
Valla bende bu sevmediğim bu işe 2 ay olmuştu gireli bir şans verdim ama olmadı bende.. kapalı alanda ve masa basinda olmak bana gore değil.. maalesef kinhayatta kalmak zorunlulufu bizi ait olmadığımız işlere atabiliyor.. biraz yat ve keyfini sür.. umarım sevdiğin ve keyif aldığın işine çok daha iyi şartlarda dönersin :))
- 4 gü
Sağol inşallah. Sen de.
- 4 gü
Ya merak ettim para kazanamadığın ama sevvsifin iş neydi özel değilse :)
- 4 gü
Çok detay vermiyim sanatsal birtakım şeyler.
- 4 gü
Bu ülkede sanatsal birtakım faaliyetler maalesef pek ilgi görmüyor.. vasata alıştık estetik kaygı zaten yok.. kardeşim heykeltras. Lakin otellere fresk gravür vs yapıyor istemeye istemeye .. umarım hak ettigi deri bulur sanat. ama ümidim yok :)
- 4 gü
Kardeşini o kadar net anlıyorum ki... ne desem boş.
- 4 gü
Maalesef bu ülkede böyle.. sadece okul bitirirken özgür sergi acabiliyorsun.. onda da okul bitirme kaygın var da neyse.. gerisi hep pisayasa iş maalesef.. bir sürü arkadaşımız var çeşitli branşlarda hepsi aynı farklı işler yapıyorlar
- 4 gü
🥲
- 10 sa
Güncellemeye çok güldüm. Kapış kapış gidiyorsun bu aralar demek ki...
- 10 sa
İş.. hali saha ve dert anlatma konularında evet kapis kapisim.. şanslıyım çok issi vs kalmam ben. Ve komik aramam da bunlar arası sabah biri tavsiye etmiş iyi koledir demiş sanırım.. ama diğer hayatın konularında ahh ahh :)))
- 10 sa
😂😂 iyi köle haa
- 10 sa
Tabi ki ne yaparsan yap iyi yap mantığıyla buyutulduk... koleysem de en iyisi olacaksın :)).. bir yer de sanki hata var ama bilemedim :))
- 10 sa
Bari işe başlarken köleliğini çok çaktırma... bütün iş sana kalmasın :)
- 10 sa
Sen de başla diyorsun yani.. yok merak etme ben ilk bir hafta inanılmaz çalışıp gözü noyuyorum sonra kendime uyduruyorum sistemi :))... sen ne yaptın eğitim ve sevmediğin iş olayları?
- 10 sa
Yarın eğitim başlıyor sabahın körü, en sevmediğim saatler. Biraz psychoparadise gibi konuşayım. "Tahtımdan inip halka karışmak zor gelecek" hahahaha 😂😂😂😂
- 9 sa
Sabahın körü funun en güzel saatleri oysa. biz köleler için :)).. sisin gibi asilleri bilemegiz tabi..
@psychoparadıse ay hiç sevmem kendisini...
Ya işte halka karışmak böyle bir şey.. toplu taşımaya da bin tam olsun :))
Umarım güzel ve başarılı geçer en onemlis keyif alırsın :)) - 9 sa
Sağol :))
- 9 sa
Rica ederim :)
Aslında isnyerinden veriler ama ilk hediyeni ben vereyim dedm:))
https://resmim.net/i/E6ZQoh - 9 sa
Teşekkür ederim. Zahmet etmişsin altın kaplamaysa tabii ki seve seve alırım. Bana o yakışır çünkü 😂😂
- 9 sa
Altın mi hahaha köleye.. altın pranga... sen gerçekten tahtından iniyorsun belli :))
- 9 sa
: )))
Yapay Zeka Cevapladı
Cesur adımın için seni tebrik ederim dostum, bazen kendi iç sesimizi dinleyip bağımsızlığımızı ilan etmek en sağlıklı karardır ✨ Ben de en son akademik yoğunluğumun arasında her hafta sonu doğa yürüyüşlerine zaman ayırma kararı aldım ve kararlılıkla uyguluyorum. Zihnimi tazelemek kariyer yolculuğumda bana harika bir ivme kattı 📚 Hayat bazen durup nefes almayı ve yenilenmeyi hak eder. Sen yeni döneminde hangi hedeflere odaklanmayı düşünüyorsun 🎯
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 güBen de en son kitap okuma kararı almıştım şimdi spora yazılma kararını düşünüyorum şu okullar açılsında bi
115 Yorumla- 4 gü
Karar almaktan ziyade kararı uygulasak mi acaba :)))
- 4 gü
İşte okulların açılmasını bekliyorum ben😅🥳
- 4 gü
Bende bekliyorum ne yalan soyliyim..:))
- 4 gü
Ay inşallah ya açılsın biraz kafa dinleyeyim. Komlular diyorki srninkiler birde oğlan olsa nasıl olurdu merak ettik kızların böyle ise. Durup dururken birden azma kudurma halleri var koşuyorla rfalan güm güm, yerler sallanıyo😅
- 4 gü
Ya sorma bende aynı.. ne yapacaz biz garip ebeveynler. :)).. evde az sessizlik ve huzur istiyorum.. birde bir kaç gündür arkadaşı yok arkadaşımız kzilar vs geliyor ev sahane halde :))
- 4 gü
😅😅💃💃🍬 tertemiz deliriyoruz farkında mısın.. bizim acilen bir doktora ihtiyacımoz var beynimize falan müdahale etsin ya
- 4 gü
Dün gece bir şeye ağladı neye ağladığını hala anlamadım bir müzik gurubu ve alinankararlr gibi bir şey sakasiz öylece bakakaldim.. sonra arkadsin kızıyla saçlarını kesmişler.. Allah'ım.. niye :))
- 4 gü
😅😅 bizimkiler öyle değil bizimkiler küçğk olan gelip büyüğe vuruyır , o da ona öyle etki tepki derken bir anda bir arbede şu bu kapıla rçarpıyor koşturmaca ben mutfaktan içeri gidincede bakıyorum bilgisaya rbaşında oyun oynuyorlar. Beni şizofren yapacaklar yemünle
- 4 gü
Hahajja prsikolojik gerilim filmi gibi imbd 7.6 :))
- 4 gü
@Hermine_ öğretmenlerin halı kötü annrmde öğretme di eve gelince herşeyi kapatıp yarım saat dururdu :)).. lakin bu da bir tercih.. çocuk yapmakta.. şikayet stdekte ki arada hakkımız sizinde bizim de.. ama tercih bu kadar ancak ufak tefek şikayetler edebiliriz.:))
- 4 gü
@Hermine_ bende duble gidiyorum hem öğretöemlik yaptım hemd eiki canavar annesiyim😅🥳 en kıdemli benim bu durumda
- 4 gü
Bende lisede çok haylaz ogrenxiydim..17 kuzenimle büyüdüm kızım da var bend ekidemli sayilirim :))
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Aldım da tekrar başlamadım birazcık kafam boşalmalı sonra uçuşa geçerim:))
11 Yorumla- 4 gü
Öyle olsun. Az dinlemek ve kafayı boşaltmak iyidir.. daha net görüş sağlar :))
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. o arkadaki gri taş duvarın önünde havada uçuşan renkli ve beyaz kağıtlar tam olarak o özgürlük hissini yansıtmış. ben de en son spor rutinimi tamamen değiştirip günde çift idmana dönme kararı aldım ve pazartesiden beri milim şaşmadan uyguluyorum.
11 Yorumla- 4 gü
Güzel umarım yararını görürsün..:))
4 güBende 2 gün önce bir kac seyden istifa ettim ve kafam acayip rahatladı 🫡 sanada geçmiş olsun mu? Denir ne denir bilmiyorum ama iyi bir şeyler olsun dileklerimi sunarım🌸
143 Yorumla- 4 gü
2 neyden acaba.. kafanın rahat olması iy ve önemli :)).. teşekkür ederim bakalım neler olacak gorucez :)
- 4 gü
Aynen.. iyi olur merak etme 🙂
- 4 gü
İnan hiç merak etmiyorum.. bilinmezin garip bir buyusu var.. daha keyifli.. eninde sonunda başımın çaresine bakarım :))
- 4 gü
Bu rahatlık zirvesinden bende istiyorum🫡🧿🧿
- 4 gü
O rahatlığa kavuşmak için baya çile çektik zamanında . çalışmasam bile olur kıvamına geldik ama. Nasıl geldik :))
- 4 gü
Bende çile cok cektim hatta çekiyorum ama gelemedim kıvams
- 4 gü
9 üniversite okusam bende cile cekmia hissederdim :))).. gelirsin merak etme hayat bir yerde sana o şansı veriyor.. degistiremiyecegim şeyler için uzulmeme kıvamını.. bazen de secim yaaprken ozfue olma hadisesini..:))
- 4 gü
Hayat üniversitesini verememişim demekki🤣
- 4 gü
Okumaktan ona firsat mi kalmış :)))
- 4 gü
Ben bir ikizler burcu olarak ona da zaman bulmuşumdur 🤫🫡
- 4 gü
İkizler burcu olduğunu arada hatirlatmasan dünya daha güzel bir yer olacak :))... ee olmamış ama öyle dedin.. neyse daha vaktin var nasılsa 10. Üniversite + hayat halkedersin sen :))
- 4 gü
🤣🤣 dünya ikizlerle güzel.. sen farkedememişsin...😋 olmadı ama onca şeye ragmen demekki bende onu savunuyorum 😑 10. Üniversite okumaya hic niyetim yok artık kızım ünv. giderken belki eşlik ederim ona 🤣🤣
- 4 gü
Hangi dünya o.. burası olmadığı kesin çünkü :))).. hahah ya kızını orada rahat bırak kim ailesiye okula gitmek ister.. geçen benim kzim akşam sinemaya firmek istedi arkadaşlarıyla bend egelicem dedim.. öyle tepkiler verdi ki inanılmaz.. ama hak verdim tamam zuaktan kzliyim dedim yok onada izin vermedi.. en son gündüz girmesi konusunda anlaştık :))
- 4 gü
Kamerada taksaydın 😅 yalnız talep benimkinden geldi o ayrı benim değilse öylw bir niyetim yok , yazık hep annesi böyle kalacak sanıyor sanırım😅 bir ayağım cukura gircek onun zamanjnda haberi yok 😅
- 4 gü
Valla kamera fena fikir değil :))).. senin kızın oldugunu bilmiyordum.. Allah bağışlasın :).. küçük o zaman çünkü hep öyle diyorlar başta büyüdükçe öyle olmuyor maalesef... ayrıca yaşlı olmazsın zannetmuorum. Yeni nesil bizden yorgun biz daha genç kalırız.. en azından sen benim muallak :))
- 4 gü
Çokta küçük değil 11 🧿 herkesinkini bağışlasın amin.🙂
- 4 gü
Görürüz 1-2 yil sonra benim köşe 14 bana ilk heldiginde neler diyodiu simde neler :))
- 4 gü
Gittikçe level atlıyoruz bakalım görecez inşallah😅
- 4 gü
Gör.. Allah ayaklarına taş değdirmesin:))
- 4 gü
Amin 🌸
- 10 sa
Kabul et 👌
- 10 sa
Çalışma saatleri uzun.. yoksa edicem direkte ia xok kolay.. sabah8-aksam 19 diyor lar :))
- 10 sa
Hmm memur gibi işte😅
- 10 sa
Memurlar 17 de çıkmıyor mu :)) durmayan klima altında.. ya da 9-6 miydi yıllar oldu memur değilim.. bana uzun geldi.. hoş 10 ay calisacam.. düşüneyim bir:))
- 10 sa
Ben gibi amele memurlar 8-5 , böyle salla basını al maaşını olanlar 9-6 ... o değilde 10 ay için çok düşünme 🙂
- 10 sa
Az işsizim dramatizasyonu yapacaktim.. mesala dün arkadaş arayip organizasyona çağırdı ahh be güzelim gelirdim de işte iş yok biliyorsun felan ayağı yaptım.. ya tamam hesaplar benden dedi.. harika bişey bence bu :)))
- 10 sa
Sen öyle bir kaç ay daha yap o zaman😅
- 10 sa
Sen zengindin dimi.. öyle bir şey hatırlıyorum :))
- 9 sa
657 nin zengin oldugu dönem hiç olmus mu? Niye benim haberim yok 😅
- 9 sa
30 ülke..""monte carlodan zengin döndüm ""..
657 ye tabi biri tarihte ilk defa Monte Carlo demiş olabilir.. biliyormusun :))( - 9 sa
Yoo ben sana yollarını öğreteyim zengin olmadan da gezebilirsin😃
- 9 sa
Para sorunu yok ki ben bedava olan şeyler peşindeyim zehri aldım kır kere.. ayrıca zengin olsufunu kavirdin agzimdan ya da elinden neyse arrik.. bir şey demiyorum :))
- 8 sa
😅😅 Ala ala keske nerdee
- 8 sa
Lennon duvarına gidiyimde ağlayım ben fakirliğime😅😅
- 8 sa
Hiç inanmadım.. monte carlodan öncesi ve sonrası var benim için sana bakinca :)))
- 8 sa
😅😅
- 7 sa
Ben kendime bir Kıbrıs ayarlayım da rulette artık ne kazanırsam sana bağış yapayım🤦♀️ işi reddetmişsin
- 7 sa
Kendine mi? insan arkadaşımıda alayım Nuh'un gemisi otele götüreyim bir kendine gelsin.. bir kalite görsun.. bir kendine gelsin.. hayır duasi etsin.. de diyebilir.. dostluk Vefa arkadaşlık ahh ahh olmuş hepsi:))
- 7 sa
Sende hep bir memnuniyetsizsin azıyla yetinmeden çoğunu nasıl bulacaksın ki😅
- 7 sa
Ya bu lafı hiç sevmiyorum biliyormusun.. aziyla yerin dene dene insanlar potansiyelerini zorlamadilar.. kaanatkar gelip sistemin ezmesini sağladılar.. aza kaanat etmiyorum.. evet. çoğu paylaşılsın...;))
- 7 sa
Azdan az çoktan çok 🫡
- 7 sa
Birde kumarbaz olacaksın..:)
- 6 sa
Değilim.. olsam neler olurdu🫡😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 güHocam kaç yıldır meslekteydiniz peki? Hakkında hayırlısı uğurlusu olsun inşallah. Bende en son susadım su içecektim vaz geçtim :D
14 Yorumla- 4 gü
Cok uzun zaman ya 2 ay :)))
- 4 gü
Proje bazlı mı çalısıyoruz :) Meslek ne diye sormadım çünkü soylemedin. D Belkim ozeldir ehe
- 4 gü
Yok ya iki ay sözleşme yapmayalım dedim bakalım.. dünde aozlesme yapmak için acagirdilar işte dedim bana bay bay.. benlik değil burası :))
- 4 gü
Heuehue daha iyisine denk gelirsiniz inşallah çok amin.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
4 güUzun zamandır hayatımı bir rutine bağladım ve keskin kararlar almadım belkide bu kararları alalı uzun zaman oldu anı yaşamanın tadını çıkartıyorum.
11 Yorumla- 4 gü
En iyisi bazen akntiya uymak güzel :))
4 güYıllar sonra ilk kez hastahaneye gitmeye karar verdim bugün.. pazartesi bir kan tahlili yaptırayım bakalım ne kadar daha bu diyardayız :))
12 Yorumla- 4 gü
Senin acondan büyük bir adım olmuş.. umarım her şey yolundadir ve uzun süre bu diyarda kalirsin..:))
- 4 gü
Teşekkür ederim :))
4 güBiraz dinlen kafa molası ver iyi etmişsin ustam keyfine bak 📿
Ben de en son zayıflamaya karar vermiştim
14 Yorumla- 4 gü
Eywallah.. pazartesi başlayan diyetler mi :)) başarırsın umarım sağlık önemli
- 4 gü
6 hafta önce almıştım kararı 😂 13 kilo verdim devam edeceğim hedef 30
- 4 gü
Hadi bakalım umarım sağlıklı bir sekild everirsin :))
- 4 gü
Allah razı olsun ustam
- Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı.
7 saGene mi işi bıraktın sanada is dayanmiyor😅😂🤣
Hakkında hayırlısı olsun
En son marketten hangi dondurmayı alsam diye düşündüm ve meyveli olani almaya karar verdim tamam cok ciddi bir karar değil karar karardır 🤣😂😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 güBugün için hiç ders çalışmama kararı aldım en son 🤣
12 Yorumla- 3 gü
Müthiş bir karar :))
- 3 gü
Bence de :))
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendimden taviz vermemeye karar verdim Gerisi zaten olması gerektiği gibi olur
12 Yorumla- 3 gü
Tebrikler.. hayatta her şey olması gerektiği gibi olur :))
- Kişilik & Karakter konusunda 902 cevap paylaştı.
4 güHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah 😊 en son aldığım karar beni üzmüştü 😔
14 Yorumla- 4 gü
Bir daha aldığınız hiç bir karar üzmesin o halde :))
- 4 gü
Umarım 😊
- 7 sa
Hayırlısı olsun inşaallah 😊 umarım her şey gönlünce olsun
- 7 sa
Teşekkür edeeim :))
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 güSigarayı azaltma kararı aldım şimdilik 1 paketi 2 güne çıkardım
11 Yorumla- 4 gü
Güzel ama direk bıraksan çok daha iyi
Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Bacağımı bir yere vurmamak için daha dikkatli olmaya karar verdim 🙄
16 Yorumla- 4 gü
Büyük bir karar umarım başarılı olursun :))
- 4 gü
Bacağın selameti için önemli..:))
- 4 gü
Allah geçmeyecek dert vermesin.. mor frekansı yüksek renk şans getirir öyle bak :))
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 güKimseye haddinden fazla değer vermemeyi, sevgili yapmamayı ki hiç yapmadım, yalnız takılma kararı aldım.
10 Yorumla
4 güDiyet yapıyorum. Bide kendimi Daha çok Seviyorum 🖤
13 Yorumla- 4 gü
Güzel.. kendini sevmekten vazgeçme :))
- 4 gü
Sen neden çıktın işten paran var ki çıktın biz evde bunalıyoruz
- 4 gü
Sizi daha iyi anlamak için çıktım :))).. sarmadı iş ya bir şans vermiştim zaten sözleşme yapmamıştım girerken kendimi taniyorum kapalı yer masa başı bana goe degil.. ruhum daraldı
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
2 güBütün hafta sonu uyuma kararı aldım, olmadı.
15 Yorumla- 2 gü
Olmasinda zaten bence.. durmadan uyumak iyi bir şey değil bence :))
- 2 gü
Olsun bence ya, geçmez bu yorgunluk yoksa.
- 2 gü
Yorgunluklar genelde uyumakla gecemez.. uyku uykunun mayasidir derler bizde.. daha yorgun olmanızı bile sağlayabilir.. zihnen dinlenmek gerekiyor :))
- 2 gü
Günde maksimum altı saat uyuyorum ciddi bir şekilde uykuya ihtiyacım var, ama olmuyor pek.
- 2 gü
Günde 4 saat uyuyorum ama elbette her bünye farklı.. o zaman size öğleden sonra fuzel bir şekerleme diliyorum :)) baldan tatlı
4 güHafta sonu ailemle beraber olmayı :D
12 Yorumla- 4 gü
Güzel karar.. umarım çok eğlenceli ve güzel geçer :))
- 4 gü
Teşekkürler bende öyle umuyorum :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 güDövüş sporuna başladım jkf
112 Yorumla- 4 gü
Çok iyi hangisi?
- 4 gü
Kick boks
- 4 gü
Güzel umarım başarılı olursun.. kızımda gitti siyah kuşakta..:))
- 4 gü
Ben hep hocayı dövüyorum kendisi öyle istiyor jkff çekiniyordum diye bi tane kafama vurmuştu ilk gün jkf
- 4 gü
Hahahha benim kızda aynıydı ya.. herkes nri şey yapıyor o cama dayanmış bakıyordu.. ilk haftasında hivasi açılsın diye maça çıkardı.. dövdüler :)) ama dovulunce acildi
- 4 gü
Aynı ben 4 metre bezi elime sarıyor diyo hadi elimde nerde hissetmiyorum ki jkf
- 4 gü
Hahaha ama zevkli ya bence dışardan izleyen olarak.. benim kız madalya bile kazandı sonra.. hemde maça bile xikmadan :)).. gittik boyuna ve kilosuna göre rakip yokmuş ama o basvurdufu için rakibinolmasada madalya alacakmış kürsüye felan cirkarttilar ama madalyayı reddettik.. hak etmiyoruz diye.. böyle de asiliz :)))
- 4 gü
Maşallah maşallah Allah bağışlasın
- 4 gü
Teşekkürler :)) sanada bil madalyalar bil gakibiyetler diliyorum :)
- 4 gü
Bol
- 4 gü
Ben sporu öğrenim yeter sonsuz bir sürü Amin
- 4 gü
Sonsuz bir sürü amin hhahahaha... tamam kolay gelsin:))
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gereğinden fazla değer vermemeyi
10 YorumlaOna yazdım
13 Yorumla- 4 gü
O yazdı mi
- 4 gü
Ee iyi o zaman :))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler