Hayatında en son ne kararı aldın, hangi konuda bir sonuca vardın?

Ben buradaki mavi görüşlere cevap vermeme kararı aldım. Düşünüyordum zaten bunu tetikleyen birkaç şey de olunca..
Hayatında en son ne kararı aldın, hangi konuda bir sonuca vardın?

Ben buradaki mavi görüşlere cevap vermeme kararı aldım. Düşünüyordum zaten bunu tetikleyen birkaç şey de olunca..
Karar vermek ve verdiğin kararında arkasında durabilmek çok önemli. Karar verme mekanizman toparlanıp kendisine güvendiği zaman yenilmez bir hale geleceksin. Böylece durduğu yer mantıksız olsa bile, kendi iradesine ters düşecek hiçbir şey yapmayacaktır. Fikirleri dikkatli ve mantıklı bir şekilde oluşturulduysa daha ne kadar yenilmez olabilir ki? İşte bu nedenledir ki tüm tutkularından kurtulmuş bir zihin fethedilemez bir kale gibidir. Bir insanın her zaman sığınacağı bundan daha güvenilir bir yer yoktur."
En son hiç bir şeyi yani daha doğrusu kötü şeyleri umursamama kararı aldım yani sadece kendime odaklanacağım beni yoran ya da üzen konulardan şimdilik uzak kalacağım ve çözüm odaklı olacağım çünkü bu gibi düşünceler beni daha çok geri götürüyor yani ben de ilerlemek için artık her zaman ilerisini düşünceğim ve anı yaşayacağım
bunun dışında spora daha fazla zaman ayrıma kararı aldım çünkü zaten canım sıkılıyordu bu yüzden de spor yaptığım günlerin ve saatlerin sayısını yükselttim böylece belki de stresi daha iyi atabilirim.
bir de başarabilir miyim bilmiyorum ama yakında kitap okumayı da düşünüyorum ki en son yüzüklerin efendisi kitabını okumuştum tekrar kitap okumaya başlarsam belki de bana faydası olabilir kişisel gelişim açısından. şu an için aldığım kararlar bunlar benim için başka yeni bir karar almadım
Kariyer değişimine karar verdim. şu an eğitimim üzerinde duruyorum sonuç 2-3 aya belli olur
Küçük şeylerle mutlu olmaya karar verdim 👌😇
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Cevap
7Cevap
Kahve yapmaya karar verdim, yaptım
Sanırım sahura kadar dayanamiyacağım uyuma kararı aldım umarım uyana bilirim..🥱
Öğrendiğim en büyük derslerden biri aldığım kararların sonuçlarının ağırlığını kaldırmayı bilmek oldu! Sonucu ne olursa olsun onlar bizim kararlarımız. Yol, kendi yolumuz. Yürüdüğün yolla barışık olmak kadar huzur veren bir şey var mıdır bilmiyorum 💫 Ben hiçbir şeyden memnun olmayan doyumsuz insanları mutlu etme vakfı değilim. Dünyaya da zaten bunun için gelmedim !
Ben kendim içim yaşıyorum bundan sonra sadece kendimi düşüneceğim söz ✌🏻
Bence güzel bir karar oldu..🤭
@Kahvelikalp uyukuya yenik düşüyorum uyuya kalmazsan uyandır beniii🥱
Ha bide kolay uyumanın yolunu buldum 😄 akşama kadar hunharca çalışmak.
cfhgcfhgv Allah kolaylık versin uykuya yenik düşmemek çok zor
Benim de uykuya yenik düşmem dışında sorun yok djdhdhd
İnsanlara onların bana geldiği gibi gitme kararını aldım. Kendimden ödün vermek istemiyorum, kendimi de açıklamak istemiyorum daha fazla. Ha bir de az önce yemek yememe kararı aldım. Dün en son akşam 7 gibi yedim acıktım da biraz ama devam et böyle kızım, öğlen yersin boş ver modundayım. Sabahları bir şey yemeye alışkın değilim çünkü. 😄
Bende sadece elma yeme kararı aldım. Her gün bir elma değişik kararlar hayata renk veriyor yahu
Aaa bak bu karar bende de vardı. Uzun zamandır yoktu ama. 😂 Elma yeme modunu geri getirmem lazım. 😂
vgjhgc getir getir hem sindirime de yardımı olur
Sigara birakma kararin aldiydim ama olmadi. Djjd
Genellemeden ayırsaydin bari herkes ayni degil sadece kendi fikrim, gene en dogru karar kisiye ozeldir
Bana nasıl gelinirse öyle gitmeye haddinden fazla beklentiye girmeme herşeyi oluşuna akışına bırakmaya , çok düşünmemeye kendini fazla yıpratmaya her ne olursa olsun olanı kabule geçmeye karar verdim.
Hepsi de yerinde kararlar bende alabilirim inşAllah böylesine mantıklı kararlar ✨
Kesinlikle inşAllah
Son zamanlarda dehbim çok arttı hicbirseye odaklanamıyorum bunun getiriside hiç bir işimi yapamıyorum o yüzden düzeltmeye karar verdim bu sorunu.
Halledersin inşAllah
Ramazanı çocukların yanında geçirmeye karar verdim en son ve taze bilgi oradayım.
Az önce uyumaya, iyi geceler tatlı rüyalar sana
Tebessüm etmeyi hiçbir zaman unutmama kararı almıştım.
Rabb'im hep güldürsün inşAllah
Kalp kirmama kararı aldım
Oluruna bırakma kararı aldım acayip rahat
Karar alma kararı aldım 😀 kısır döngü
Yarın ne giyeceğimin jsjs
Bende cinsiyetçi birini blocklama kararı aldım.
Tek katlı bir evde yaşama kararı aldım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?