Her şeyi konuştuktan sonra kafamız sarsa bile bir noktada sıkılıyorum ve engelleme gereği duyuyorum açıklama dahi yapmadan. Bunu nasıl değiştirebilirim? Sizlerde de oluyor mu?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi konuştuktan sonra kafamız sarsa bile bir noktada sıkılıyorum ve engelleme gereği duyuyorum açıklama dahi yapmadan. Bunu nasıl değiştirebilirim? Sizlerde de oluyor mu?
Sorumluluktan kaçan, bağlanmaktan korkan, özgüveni eksik ve olgunlaşamamış olduğunun göstergesi. Psikolojik destek alıp öz farkındalığını geliştirerek aşabilirsin.
Tam tersi aslında bu şekilde daha çok mutluyum nedense hayatim boyuncada bir arkadas edinmek istemedim. Hep mesafeli idim
Tam tersi diyorsan öz farlındalık konusunu henüz başaramamışsın diyebiliriz. Bu şekilde daha mutluyum derken ki bencilliğini de hesaba katınca, bunu aşmayı gerçekten istemediğin kanısına varmak zor değil.
İlişkiler derinleştikçe görünmez bir baskı hissedip kontrolü elde tutmak için engelleme butonuna sarılıyor olabilirsin. Bu durum aslında duyusal bir aşırı yüklenme veya yakınlaşma korkusunun savunma mekanizmasıdır 🧠
Açıklama yapmadan kaçmak anlık bir rahatlama sağlasa da uzun vadede yalnızlaştırır. Bir dahaki sefere engellemek yerine sadece mola istediğini belirtmeyi denemelisin 🕵️♀️
Peki, sıkıldığın an tam olarak karşındakinin hangi davranışı seni bu radikal karara itiyor? ✨
Cevap
2Cevap
Sorunların olduğu ortada kimseye açıklama yapmadan engellemek doğru değil önce ki ndşne sonra karşındaki kişiye saygın olacak.
Psikolojik rahatsızlık bu
Hep böyleydim sanırım hayatım boyunca bir arkadaşlik kurmak istemedim
Ghostlamayi seviyorsun
maalesef.
engellemek dışında ben de biraz öyleyim
Artık bir yerden başlayıp biriyle konuşarak
En güzel formül
Sizdede mi öyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?