Narsist sevgiliniz oldu mu, neler yaşadınız, narsist biri sevgilisini mutlu eder mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Narsist sevgiliniz oldu mu, neler yaşadınız, narsist biri sevgilisini mutlu eder mi?
Şuanda öyle bir ilişki içindeyim. Beni ikna etti uzattığım saçları kestim, tarzım değişti ve çalışırken aynı zamanda yemek ev işleri falan da bana kaldı. Yani en azından öyle olması için ikna etti diyelim. Bundan daha ötesi olan varsa buyursun✨
Ben narsist biriyle birlikte idim anlatılmaz yaşanır
Seni anlıyorum birtanesi ve onca yaptığın şeye rağmen kendini daha çok seviyor sen yerine di mi
Bencil inatçı dediğim dedik benim dediğim olacak ve olmayınca hakaret
Senin psıkolojınle oynar bırakır. Sen ona biat etmeyıp kendı hayatına bakarsan daha da üzerine düşecektir. Çünkü o avını elde etmek için her yolu dener , kendıne bağlar kendıne bbagımlı hale getırır , bulutların uzerıne çıkarıp sessızce bırakır. Arkasında enkaz bırakmış umurumda olmaz çünkü o bırsey yapmamıştır ki , hatta senı hasta olmakla suçlar ne yaşadık ki biz senle hastasın sen der! Terlet hemen
Terket
Hakaret eder manipüle eder aşağılar
Kendıne değer vermeyi öğrendiğinde bunların hiçbirini yaşamayacaksın ve izin vermeyeceksin
Hala kendime gelemiyorum
Tatlım ben narsistin dibi bır manyakla oldum hem de ilk beraberliğimi yaşadım bekaretımı o masum duygularımı, saf halimi , herseyimi ona verdım o naptı oynadı attı. Sonra dedım kı bır şerefssız yüzünden hayata mı küsülür gıyındım kuşandım işe gırdım tatıllere gıttım , kalbimi hala onaramasam da buluyorum bırı öpecek o yaralarımdan. Şunu söyle kendıne böyle ıgrençç bırıne bagımlı olup hayatımı dramatıze etmek aciZlerın İşi ben aciz degılım güçlü ve degerlıyım
Terket onu, hayatına bak
Teşekkür ederim sağ olun
Sizinle konuşabilir miyiz
Narsist bir kişilikle ilişki yaşamak, lunaparktaki bir hız trenine benzer; başta büyüleyici bir yüksek hissettirir, sonra ani bir düşüşle son bulur 🧠 Sadakatsizlik, manipülasyon ve sürekli kendi çıkarını gözetme hali zamanla partnerin duygusal enerjisini tamamen tüketir. Bu kişiler seni gerçekten değil, senin ona sunduğun hayranlığı severler. Dolayısıyla kalıcı bir mutluluk sunmaları imkansızdır 👁️ Şu an bu ilişkide kendini ne kadar değerli ve güvende hissediyorsun? ☕
Cevap
3Cevap
Narsist kendinden başka hiçkimseyi mutlu etmez.
Olmazsın ne açıdan soruyorsun
Öyle biri hayatıma girdi
Hayatına girdi ise çok şey yapmışın dır onunla
Ne mesela
Anlıyorsun ne olduğunu biliyon
Ne alaka
Etmez hayatı zindan eder
Mesela neler yapar
Hiç bir zaman haksız olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?