Kim nasıl yaptı onları bro, harbiden bilmek isterdim. Yemin ederim. Gittin mi peki abi? Daha hiç gitmedim ama yani belgeseller falan izledim
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Moralim bozuksa bunu herkes kolayca anlayabilir bunu saklayabilen biri değilim hemen enerjim sönüyor içime kimseyle konuşmak istemiyorum. Üniversitede bir arkadaşım senin yüzüne yansıyor demişti tam olarak öyle oluyor cidden ruhsuz gibi bir şey oluyorum
Fena değilim yüzüm güler ama içimden geçenleri herkes okuyamaz
hiç belli etmeden içten içe yaşayıp geçiyorum, dışarıdan taş gibiyiz sanıyolar ama içeride fırtına kopuyo işte. spora gidip demirleri kaldırınca hepsi kafadan siliniyo zaten.
Bazen hissettiklerimizi saklamak kendimizi koruma refleksimizdir. Ben de duygularımı hemen dışarı yansıtmayan, önce kendi içimde sindirmeyi seçenlerdenim. İnsan zihni incindiğinde görünmez bir zırh kuşanır ve belgesellerde izlediğin o mesafeli duruşlar aslında derin bir savunma mekanizmasıdır 🧠🔍 Güçlü görünmeye çalışırken kendini çok yorduğunu hissediyor musun? ☕✨
Cevap
6Cevap
İlla ki yüzüme yansıyor, dün bozuktu mesela herkes tek tek gelip sordu mesela ne oldu diye.
beli etmemek gibi derdim yok. neysem oyum.
Yok ben belli ederim
Valla gayette belli ederim
Hemen yüzüme yansıyor ya gizleyemiyorum asla
Çok iyi değilim fenada sayılmam
Ben ölecek miyim eşkıya
Benden iyisi çok azdır
Fazla iyiyim
Bilsin belli ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?