Kırgın olduğunuzda nasıl davranırsınız? Kırgın olduğunuzu hissettirir misiniz? Yoksa bunu kırgın olduğunuz kişiye söyler misiniz?

Kırgın olduğunuzda nasıl davranırsınız? Kırgın olduğunuzu hissettirir misiniz? Yoksa bunu kırgın olduğunuz kişiye söyler misiniz?

Kime neden kırıldıysam mutlaka söylerim. Bu beni biraz da olsa rahatlatır. Susup köşeme çekilmek beni bir daha kırabilirsin demenin sessiz hali. O yüzden bunu yapmam.
Karşımda ki kişiye göre değişiyor ama ben kırgınsam genelde susarım ve sessizleşirim yani o kişi ile konuşmam hatasını anlaması için. ve genellikle anlamıyorsa da zaten beni umursamıyor diye düşünür bir daha da konuşmazdım ama bu sevdiğim değer verdiğim insanlar için geçerli.. sevmediğim birine kırılmam zaten umursamam bile. hayatımdan direk silerim.
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Açıkçası kırgın olduğum zaman kırgın olduğum kişiye duygularımı ve düşüncelerimi ifade ederim ama aynı zamanda birazcık öfke kontrolüm olmadığı için karşımdaki insanı öyle bir kırarım ki hayatımdan topuklayarak kaçar.
Kırgınsam susarım ben.. Kızgınsam da söylenirim 😅 Fakat bazı insanların binlerce zaman geçmesine rağmen söylenmesine anlam veremiyorum, unutmuyorlar demek ki..
Kadınlar unutmaz.. 😅
Sadece kadınlar değil işte, erkeklerin de taramalı tüfeğe bağlayanları oluyor 😅
Hiç öylesine denk gelmedim.. 😄
Aman Allah denk getirmesin 😂
Amin inşallah.. 😂
Teşekkür ederim..🙃✨️
Rica ederim.. ☺️
Cevap
8Cevap
Direkt söyleyemem ama mutlaka hissettiririm
Kırgın olduğum zaman konuşmak istemem ve bunu karşıdaki kolayca fark edebilir.
Paylaşırım kırıldığım durumu ilk başta. Eğer değer bildiren bir davranış ile telafi edilmeye çalışıldığını görmezsem sessizleşirim. Değer verilmediğini hissettiğim bir yerde durmam.
Kirilinca uzaklasirim kendimi cekerim suskunlasirim. Icimde yasayip bitirmeye calisirim.. ama cabuk affederim kolay unuturum. Tabiki ciddi biseyler yoksa kirginliggimin altinda...
Benim davranışlarım hemen değişiyor ya istemsizce belli ediyorum anlıyorlar genelde
Bi değerim varsa o kişide ona olan davranışımdan anlar belli ederim yani
Mutlaka söylerim belirtirim eğer cevap hakkı tanılırsa tabi
Ben herkesi hep affeden oldum ama artık çizgim var
Uzak duruyorum
Soğuk oluyorum ben istemsizce karşımdaki direk anlıyor zaten öyle olunca da
Kırgın olduğum vakit üzülmekten başka bir yol izleyemiyorum.
Genelde susarım. Konuşmaya gerek duymam..
Çay yokmu 🙄
Sessizliğe gömülürüm
Ortadan kaybolurum
hissettirmem alenen söylerim
silerim
kimse beni kıramaz
Hemen durumumu sorgularım
Soğuk davranırım samimi olmam hiç bir şekilde
Soğuk
Söylerim soğuk davranırım
Kimseyle konuşmam
Kabuğuma çekilirim