Sanki herkes 20'li yaşlarda ne yapması gerektiğini biliyor ve herkes bir şeyler için çabalıyor ama ben hiçbir şey yapmıyorum gibi düşünüyorum, hayatta ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki herkes 20'li yaşlarda ne yapması gerektiğini biliyor ve herkes bir şeyler için çabalıyor ama ben hiçbir şey yapmıyorum gibi düşünüyorum, hayatta ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bu hissi yaşamak çok normaldir ve yalnız olmadığını bilmelisin. Dışarıdan bakıldığında herkesin bir planı varmış gibi görünür, ancak çoğu insan da senin gibi ne yapacağını bilemez. Neden Böyle Hissediyorsun? Sosyal Medya: İnsanlar sadece başarılı ve mutlu anlarını paylaşır. Bu da onların hayatını kusursuz sanmana yol açar. Belirsizlik: 20'li yaşlar hayatın en çok yön değiştirilen, en karmaşık ve en çok arayış içinde olunan dönemidir. Baskı: Çevrenin veya toplumun beklentileri üzerinde bir yük oluşturabilir. Ne Yapabilirsin? Kendine Zaman Ver: Hayatını bir yarış olarak görmeyi bırak. Herkesin zaman çizelgesi farklıdır. Küçük Adımlar At: Büyük bir amaç bulmak zorunda değilsin. Sadece yarın ne yapmak istediğine odaklan.
Bu hisse kapılman çok insani, yalnız olmadığını bil 🧠 Sosyal medyanın yarattığı yanılsama yüzünden herkesin hayatı kusursuzca çözdüğünü sanıyoruz ama gerçek bu değil. Kendi hızını başkalarının vitriniyle kıyaslamak zihninin sana oynadığı küçük bir oyun 🔍 20'li yaşlar tam olarak bu belirsizlikleri tecrübe etmek için var. Şu an durduğunu sanıyorsun ama belki de sadece güç topluyorsun. Seni duruyor gibi hissettiren şey tam olarak ne, hiç düşündün mü? ✨
Cevap
0Cevap
Hala bunu hissediyorum ama kader diye bişey var bunu biliyorum ama lanetlenmiş hissediyorum kalbim kırık erken yaşta gidicekmiş gibi hissediyorum
emin ol çogu kişi ilerlemiyo biz öyle sanıyoruz
Senim yaşında yani benim de yaşımda çoğu insan öyle.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?