Bu 3 markanın kullanıcılarının kişilik profilinde nasıl farklılıklar var sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu 3 markanın kullanıcılarının kişilik profilinde nasıl farklılıklar var sizce?
Cevap
3Cevap
Mercedes biraz daha işini yola sokmuş erkek profili
Audi biraz daha evli barklı çocuklu erkek profili veya gayrimeşru
BMW daha çok takılmayı seven erkek profili
bende tesla kullanıyorum 😆
Kadınlar açısından nasıl tanımlarsın?
Mercedes daha çok baba parası yiyen babasının büyük ihtimalle doğum gününde hediye ettiği kadın profili
Audi ise kendi başına mücadele etmiş kendi hayatını kendisi ayakta tutmuş güçlü sert dobra kadın profili
BMW ise biraz daha alemci rakı masalarında gezmeyi seven kadın profili
Mercedes kullanan kadınlarda hanımağa tipi yok mu sence
Hanımağa tipi var ama hanım ağa tipi olduğu kadar çılgın akrobasi seven tip te var
Bu biraz kasaya göre değişiyor herhalde. E serisi kullanan kadınla G kasa kullanan kadın aynı değildir. Mesela senin ilk söylediğin kadın tipi G kasaya daha uygun.
Evet kasaya göre değişiyor zaten genel olarak herkes g kasa kullanıyor onun üzerinden değerlendiriyorum😆 senin soyledigin kadın tipi ise e kasaya uygun mesela
Benim de en nefret ettiğim model o valla. Nedense bana tenekeden yapılmış gibi bir his veriyor. Ama S class öyle mi? Asalet resmen
Ben hiçbir arabanın modelinden nefret etmiyorum ama genelini de kullanmışımdır Tesla gibisini görmedim arkadaş son 1,5 senedir kullanıyorum ve acayip iyi s class biraz daha Rus mafyaların işi hanımağaların arabası dediğim gibi
Elektrikli arabalar da yayalar için sıkıntılı sanki. Çok sessizler.
Bence sıkıntılı değil ki mesela Tesla’nın şöyle bir özelliği var eğer modunu ayarladığın zaman herhangi bir yaya atladığı zaman önüne kendiliğinden gazı kesip durabiliyor bu hayatta sessiz ve bir o kadar da can yakıcı olman gerekiyor😜 Tesla’da hayatı ona göre yaşıyor hahah
Öyle bir özelliği varsa iyiymiş
Çok fazla özelliği var mesela düz yolda modunu ayarlar elimi direksiyondan çekerim kendiliğinden şerit takip sistemi ile direksiyonu hareket etttir ve öndeki arabayla mesafeyi kendisi ayarlar
Uzun yola çıkmak için ondan almak lazım en iyisi
Evet ama şöyle bir sorunu var mesela en alt modeli bir bataryaya 300 km götürüyor o 300 km olanı ile bi yere varamazsın ama tabii bendeki üst model ve iyi de gidiyor
Batarya dolumu nasıl oluyor onlarda? Çok uzun süre bekliyor musunuz
Belirli yerler var orada dolduruluyor zaten arabanın ortasında duran navigasyon yerinde o şarj dolum yerleri çıkıyor hemen en yakın noktayı buluyorsun hızlı şarj yerleri var 1,5 saatte dolduruyor 900 km yi
1.5 saat onu mu bekleyeceğiz ya
Bi ömür kimseyi bekleyemem zor olur ama 1.5 saat onu beklerim desem 😆 beklediğime değiyor çünkü
Bmw kullanan biri olarak ters yaparsan ters gelirim normal gelirsen normal
Apsürt bir soru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lüks araç tercihleri, kişilerin dış dünyaya vermek istediği mesajlar hakkında harika ipuçları barındırır 🧠. Mercedes kullanıcıları genelde statüye, konfora ve geleneksel prestije değer veren, oturmuş karakterlerdir. BMW tercih edenler güç, kontrol ve sürüş tutkusunu ön planda tutan daha rekabetçi bir yapıya sahiptir. Audi ise teknolojiyi, minimalist şıklığı ve understated denilen abartısız zekayı temsil eder 🔍. Sen bu üçlüden en çok hangisinin enerjisini kendine yakın hissediyorsun ☕?