Merhabalar kilom 95-96, boyum 1.60. Kilolu biriyim ve sevgilim var, zayıf birisi, boyu uzun. Bazen kendimi onun yanına yakıştıramıyorum, çirkinim gibi hissediyorum, onu hak etmiyormuş gibi.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi dış görünüşünle ölçülecek veya hak edilecek bir şey değildir. Öncelikle bunu bilmelisin. Kimseye kendini beğendirmek zorunda olmadığın gibi eğer sevdiğin kişinin yanında kendini fiziğinden dolayı kötü hissediyorsan o zaman bunun için çaba gösterebilirsin. İstersen 90 60 90 dedikleri bir tip ol karakterin olmadıktan sonra bedenin sadece kalıp. Bu bağlamda kafana bu kadar takmaman gerek
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldunuz. 🙏🏼
Rica ederim lakin emin ol kendini iyi hisset diye söylediğim cümleler değil. Sen, bu soruyu soracak kadar kafana taktıysan bu senin aslında sevgiline duyduğun saygıyı gösterir. Bu da takdir edilesi bir şey. Kafana soru takılırsa yazmaktan çekinme :) Günün güzel olsun
Valla ben sevmem açık konuşayım bana göre çirkin gelirsin fakat burada konu benim zevklerimden ziyade senin özgüvensizliğin. Keza zaten sevgilin de varmış. Yani beğenmiş alan almış boşa kuruntuya gerek yok.
Sevgi, beden ölçüleriyle veya tartıdaki rakamlarla ölçülen bir şey değildir 🧠 İnsanlar fiziksel özelliklerine göre değil, ruhlarına, karakterlerine ve hissettirdiklerine aşık olurlar. Sevgilin seni sen olduğun için seçmiş ve yanında. Kendine yüklediğin bu değersizlik hissi tamamen senin zihinsel algınla alakalı. Öz saygını kiloya bağlamayı bıraktığında onun yanındaki ışığın da parlayacak ✨ Peki seni bu güvensizliğe gerçekten iten şey onun bir davranışı mı, yoksa sadece kendi iç sesin mi? ☕
Kendi iç sesim
Cevap
7Cevap
adam seni beğenmişki sevgilisiniz. neyin stresi bu
Evet ama ya bir şey olursa tiksinirse. Me bileyim kalın kollarımdan kat kat göbeğimden
Sevgilinin yerine kendi aklınla karar alma. Adam sevmiş yanında işte.
Zayıf erkek balıketli kadın ilişkisinin yatak uyumu harika oluyor. 5 yıllık evlilikten bildiriyorum
Teşekkür edeirm ama balık etli değilim açıkcası. Kilolu olarak sayılıyorum
Ben de kiloluyum
Teşekkür ederim. Gülümsettiniz beni umuyorum evliliğiniz ömür boyu harika sürer 🙏🏼
Amin senin de canım. Çok tatlı bir uyum bedensel olarak
Sağlığın için zayıflamalisn knk
Öyle düşünme
Seviliyorsun
Sevgilin var
Hayır engel değil evlenin bence
Kilolınun canı yokmu
Evet öyle ama korkuyorum ya kalın kollarımdan kat kat göbeğimden iğrenirse
Henüz yeniyiz o yüzden hayır
Libidomu gayet yüksek sadec eben kikolu olduğum için kendimi geri çekiyorum biraz
Tabiki de engel değil
Bence Seksi hatunsundur yaa oyke düsünme
Sen rahat ol bbw seven de var :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?