Çok elit ve nezih üyeler var. Muhteşem ve olağanüstü yorumları var okurken kendimi dağdan gelmiş gibi sanıyorum. Ben de onlar gibi elit ve nezih görünmek istiyorum.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok elit ve nezih üyeler var. Muhteşem ve olağanüstü yorumları var okurken kendimi dağdan gelmiş gibi sanıyorum. Ben de onlar gibi elit ve nezih görünmek istiyorum.

Elit ve nezihih elit ve nezih olmam gereken ortamda olurum. Burada ki insan profilinin ortalaması beni onların seviyesinde davranmaya zorluyor. Hayır kişiliğimden karakterimden bir şey kaybettirmez. Tam tersi bilinçli olarak boyle davranıyorum. Çünkü dünyada nezihlikten kibarlıktan anlamayıp dağ ayısı gibi davranılmaktan anlayan insan sayısı çok daha fazla. Ve bilki o ultra nezih davranan insanların %99 u göstermelik böyleler. Yani bir şeyden eksikliğin olduğunu düşünmüyorum zatn nezih ve kibar bir kişiliksin sen...
@psychoparadıse sana şunu söyleyim sen 10x ultura nezihsin... buna emin olabilirsin.
Bana kalırsa önce sen kendini başkalarına benzetme ve doğal ol. O zaman nezihlik senin yanına gelir. Baska bir şeyde yapman gerekmez. Abartılı olma, yeterki birde her şeyi kafana takma , bazı şeyleri sal. Kim ne yapıyorsa yapsın. Biraz kendine özel alan oluştur. Yani burada illaki herkesle konuşacaksın diye bir kural yok. Kendi alanında belirli kişilerle muhabbet et, o zaman bu nezihlik, kibarlık olaylarınada takılma yacaksın. Yani hayatı oluruna bırak. Her şeyi değiştirmek Allah'a mahsus, biz ancak kendimize sahip çıksak yeter.
Eic için teşekkür ederim.🙂🙂
başkalarını taklit edip kasıntı cümleler kurma yeter, kendi gibi olunca insan zaten sırıtmaz. o felsefi laflar sokanlar genelde gerçek hayatta en çekilmez tipler oluyor, kimsenin rüzgarına kapılmaya gerek yok.
Sen buraya uyum sağlayamazsın bozma ortamı
Cevap
9Cevap
Yaaaa ne elitler var ne elitler yediği haltları sıraya koysak dağ olur😃 sen doğal kalıver takma kafanı mdkdkd
Hiç süper elit insnala karşılaşmadım insan bulunduğu ortama adapte okur bu bir bilimsel gerçek. Kümin ne olduğunu nereden bilicez. Misal ben şu an Beyaz saraydan şu cümleri yazıyoeum , kim bilebilirdiki🥳😅
Önce kendini elit ilan edip millete tepeden bakmamakla başlayabiliriz. Her cümleye ağır kelime serpiştirip insanları cahil, görgüsüz ya da seviyesiz diye sınıflandırmak da pek nezih durmuyor. Kibar görünmenin en kolay yolu başkasını küçük göstermeye çalışmamak; gerisi zaten üsluptan belli oluyor.
Kendin olman yeterli. bir şey yapmana gerek yok.
Her seye şiirsel cevap ver ve kimseyi takip etme
Pp baştan ofsayt geçmiş olsun.
Ben bilmem 🤣
Biz ne elit ve nezih insanlar gördük, içleri kof. O yüzden kendin gibi ol. boş ver.
☺️
Biliriz biz o elitleri😄 boş ver sen böyle kal
Sitede elit olsan nolcak ki onu algilayabilecek kapasitede kac kisi var 😅😀
Bir araba dolusu küfür ediyorum millete ben elendim dkghlh
Ayıp ayıp 🙃
Görselini ve profilini gördüğüm de doğal olarak güldüm 😂🤣😅
Siz kendiniz gibi olun 🙏😉
Diyim mi 🙃
Yok hayır inan sizi tanımıyorum😃
Cevaplarınızı gördüğüm kişisiniz fakat hatırlamıyorum ne halt karıştırdığınızı🤣😅🤣
Bilmesin boş ver Bay laz Ziya😄
😌🙏
Kabalığınızı görmedim 🙂
🙃🙃
Pp yi değiştir önce 😅
Kendin ol.
Görünmek için değil olduğun için hareket et.
Çünkü insanların gerçek yüzleri böyle daha net belli oluyor.
Zaten kibar birisin bence
Leopar, aslan, panter ne bulursan selfie çekip koy pp jflhkhj
Görünme çabasına girme öyle olmaya çalış o yönde değiş gerisi kendiliğinden gelir
Sonradan öğrenilecek bizey değil sanırım bu 😀😀🙈
Ama okumanın faydası olduğunu biliyorum
Sen zaten öylesin Dream abi 🙂
Saçlar arizona kertenkelesi gibi olmuş 😅
bu ironiyi yaptığında daha elit, nezih olmuyorsun bunu biliyormusun peki? yani bşakasını aşağıya çekerek üste çıkamazsın. detay istersen uzun uzun sohbet edebiliriz.
Bence öylesin.
Öyle bir çaba içerisine girmek isteğine emin misin
beni takip edip, ornek alabilirsiniz 🥰
Sen boyle kal kanka yaaa 😅🤣😂
😂😂😂
Görünme, direkt öyle ol.
Herkese mavi boncuk dağıt
Normal saygı çerçevesinde ol yeter.
Of ne takma kafana göre takilll işte ya
Kendin ol yeter. dd
yok ben profilimle mide bulandirmayi seçiyorum😂
Profilden kaybettin