İlla bir terk ediliş yaşamak zorunda mıyız... acıya acıya büyümek zorunda mıyız ben artık bırakılmak istemiyorum seçilmek, değer görmek, sevgi görmek, öncelik olmak istiyorum😔😔😔 hayat illa bunların tersini göstermek mi zorunda?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla bir terk ediliş yaşamak zorunda mıyız... acıya acıya büyümek zorunda mıyız ben artık bırakılmak istemiyorum seçilmek, değer görmek, sevgi görmek, öncelik olmak istiyorum😔😔😔 hayat illa bunların tersini göstermek mi zorunda?
Hayır, hayatın hep terk edilmek, acı çekmek ve yalnız kalmak üzerine kurulması gerekmiyor. Bazen yaşadıklarımız yüzünden sanki sevilmenin bedeli acı çekmekmiş gibi hissediyoruz. Ama değil. Ben artık hep güçlü olmak, kayıplardan ders çıkarmak, acıya alışmak istemiyorum. Bir kere de seçilmek, kalınmak, değer görmek ve gerçekten sevilmek istiyorum. Birinin hayatında “geçici” değil, gönülden istenen kişi olmak istiyorum. Ve bunu istemek fazla değil. İnsan sadece acıyla büyümek zorunda değil; sevgiyle, güvenle ve huzurla da büyüyebilir. Geçmişte bırakılmış olmak, bundan sonra da hep bırakılacağım anlamına gelmez. Belki de hayatın bundan sonraki kısmında biraz da kaybetmeyi değil, kalabilenleri göstermek vardır.
ama ben suanda karsimdakinin kalmasini istiyorum...
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Hassasiyetini ve incinmişliğini çok iyi anlıyorum. Yaşadığın üst üste kırılmalar, hayatın sadece acıdan ibaret olduğu hissini yaratabilir. Ancak insan zihni yaralandığında sadece olumsuza odaklanma eğilimi gösterir. Şu an yaşadığın süreç bir son değil, kendi sınırlarını ve değerini yeniden keşfetme evren. Kendine hak ettiğin değeri önce sen vermeye başladığında, doğru insanların seni seçtiğini göreceksin 🧠✨ Peki, bu ilişkilerde kendi ihtiyaçlarını dile getirebiliyor musun?
Cevap
5Cevap
Gerçek hayata hoş geldin alışırsın.
alismak istemiyorum alisamiyorum 😔 sorun su ki 5 yil once babam birakmisti evlendikten sonra belli bi mesafe koymustu karisini oncelik yapmisti. bu yuzden gururumdan cekip gittim senelece görüşmedik aramadi aramadim. ama 3 senedir hayatimda olan erkegi birakamiyorum yapistim kaldim cocuga birakamiyorum o gururumdan eser kalmadi
terk eden tarafta sorun olmuyor gel bu safa sende rahat edersin.
ama sevdigim kisiyi terk etmek istemiyorum sevmediklerimi ediyorum zaten...
severken terk etmezsin sende. ama terk edilirsende mızıkçılık yapmayacaksın.
ben terk edilmek istemiyorum sevdigim kisi de beni istesin istiyorum😭
seni seven ama senin sevmeyip terk ettiklerinde böyle istiyordu o sebeple insanoğlu aynı poktur sadece roller değişmiştir..
Umarım bi nasibin vardır ne deyim. Ne aradığımız nerde aradığımız da önemli. Kalpler Allah'ı anmadan huzur bulmazmış unutma bunu..
ya of
Noldu
İşte zamanında evlenmeyen birilerinin altına yatan her kız 30 olunca bu duruma düşüyor
ne biliyosun da konusuyosun sacma sapan cok fena sovucem simdi kus beyinli ya
Bırakacak seni çünkü o senin kocan değil
niye kocalar birakmiyo mu? aldatip gitmiyo mu sebepsiz bosanmiyo mu dovmuyo mu karisini öldürmuyo mu ne bicim mantik ya her evlenen yuzde yuz mutluymus gibi kocan olunca cok iyi oluyomus gibi garantili konusuyosun bi de carpicam bi tane
Boşanma davalarının %98 ini kadın açıyor
Bırakan taraf kadın
Sevgiliyken bırakan taraf erkek kullanıp atıyor
koca koca olsa kimse dava acmaz.
Sen yine de evlenmeden kimseye verme her gün yüzüne vurur
kardesim sanane? haddini asan yorumlar yapma bana isine bak
Tecrübe bunlar hep mutlu evliliğin sırrı çok sevmek değil çok sevilmek
terk edilmek falan diyince ölüm sandım ben de. ne diyeyim * aşkı meşki insanlad ölüyor mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?