Bunu hırsa çevirip güce çevirebilir misiniz? Sizin baş etme yönteminiz ne?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu hırsa çevirip güce çevirebilir misiniz? Sizin baş etme yönteminiz ne?
Kimselere karışmadan kimselere bir şey söylemeden sessizce odama çekiliyorum. O zaman düşünüyorum ki ben ne yaptım diye. Çünkü bir şey yaptım ki bunu hak ettim diye algılarım. Ama düşündüm de haketmediğimi anladığımda o zaman ise uzaklaşmayı tercih ederim. Ortamdan veya kişilerden. Benim için yalnızlık çok güzel bir şey hatta kafa dinlemek. Bazen oluyor ki artık çok kişiyi dinlemekten sinirlerime hakim olamadığımı görüyorum. Ayrıca bir söz vardır nerede çokluk orada pislik derler. Yalnızlık bir nevi güzel bir şey. Bazı kırgınlıkları hissettiğimde gidip konuşmayı tercih ediyorum. Kişiye özel bir hareketim veya bir sözüm olup olmadığını soruyorum çünkü merak ediyorum. Eğer bir şey yapmışsam özür dilemezsini de biliriz.
Ben teşekkür ederim ✌️🙏
Psikolojik bir durum bu. Preödipal patoloji. Böyle durumlarda ağla, üzül, dertlen, öfkeni kus, insanlara söylemek istediklerini kafanın içinde, hayal ederek onlara söyle; bu durumun geçmesini bekleme, kendiliğinden yavaş geçer.
Ama ufak tefek pürüzler varsa hayatınızda, durumlarla yüzleşerek, veya insanlara alçak gönüllü şekilde, kızdığınız, kırıldığınız ve öfkelendiğiniz konuyu ifade edin.
Bu duyguları başkalarına bir şey kanıtlamak için değil, kendi hayatıma odaklanmak için yakıt yapıyorum. Kaçmak yerine hissetmeyi kabul edip sessizce kendi işime odaklanıyorum..
Öfke ve kırgınlık, içindeki bastırılmış gücün dışarı çıkmak isteyen ilk kıvılcımlarıdır 🧠 Bu yakıcı hisleri bir hedefe yönlendirip odağını kendi gelişimine kaydırdığında, yalnızlık en büyük stratejik gücüne dönüşür 🔍 Ben bu anlarda zihnimi bir gözlemciye çevirip hislerimi analiz ederek eyleme geçerim ✨ Sen bu duyguları hissettiğinde genellikle kabuğuna mı çekilirsin, yoksa hemen bir çıkış yolu mu ararsın? ☕
Cevap
4Cevap
Spor yaparım
Milyonda bir hissettiğim dürtüler, anlık gelir gider. Ekstrem bir şey yapmıyorum
İnsan sakin kaldığı her savaşın galibidir kimse ne düşündüğümü bilemez.
Bağırıyorum kuduruyorum kendimi toparlamama çok yardımcı oluyor
Call of Duty'e girip yaldırıyorum.
Uyuyorum geçiyor
Uyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?