Yalnız kaldığında en çok ne düşünürsün?

“Yalnız kaldığımda genelde hayatımın nereye gittiğini, yaptığım seçimleri ve gelecekte gerçekten ne istediğimi düşünürüm. Bazen geçmişte yaşadığım şeyleri de kafamda tekrar tekrar değerlendiririm. Ama en çok da insanların yanında söyleyemediğim şeyleri düşünürüm. Çünkü insan yalnız kaldığında kendine karşı daha dürüst oluyor. Sen yalnız kaldığında en çok neyi düşünüyorsun?”

“Bazen hayatımda olmasını istediğim insanları düşünüyorum. Nasıl bir ilişki istediğimi, kimin yanında gerçekten kendim olabileceğimi… İnsan yalnız kalınca aslında neyi özlediğini daha iyi anlıyor.”

“İnsanların yanında susturduğum düşüncelerimi düşünüyorum. Çünkü yalnızlık, insanın kendine karşı en dürüst olduğu zaman galiba.”

“Sanırım yalnız kaldığımda en çok ‘Ben gerçekten mutlu muyum?’ diye düşünüyorum. Çünkü insan başkalarının arasındayken her şeyi normalmiş gibi sürdürebiliyor ama yalnız kaldığında kendine karşı rol yapamıyor.”

#Gözleme2002 t€aM

#Kişilik&Karakter pls. Sen almazsan ben alacağım kişiliğe beni uğraştırma

Güncellemeler
13 sa
Soruyu beğenenlerin elleri dert görmesin beğenmeyenlerin rüyasında zombiler kovalasın 😂😂😂