“Yalnız kaldığımda genelde hayatımın nereye gittiğini, yaptığım seçimleri ve gelecekte gerçekten ne istediğimi düşünürüm. Bazen geçmişte yaşadığım şeyleri de kafamda tekrar tekrar değerlendiririm. Ama en çok da insanların yanında söyleyemediğim şeyleri düşünürüm. Çünkü insan yalnız kaldığında kendine karşı daha dürüst oluyor. Sen yalnız kaldığında en çok neyi düşünüyorsun?”

“Bazen hayatımda olmasını istediğim insanları düşünüyorum. Nasıl bir ilişki istediğimi, kimin yanında gerçekten kendim olabileceğimi… İnsan yalnız kalınca aslında neyi özlediğini daha iyi anlıyor.”

“İnsanların yanında susturduğum düşüncelerimi düşünüyorum. Çünkü yalnızlık, insanın kendine karşı en dürüst olduğu zaman galiba.”

“Sanırım yalnız kaldığımda en çok ‘Ben gerçekten mutlu muyum?’ diye düşünüyorum. Çünkü insan başkalarının arasındayken her şeyi normalmiş gibi sürdürebiliyor ama yalnız kaldığında kendine karşı rol yapamıyor.”
#Gözleme2002 t€aM
#Kişilik&Karakter pls. Sen almazsan ben alacağım kişiliğe beni uğraştırma
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yalnız kaldığımda en çok geleceği ve kafama takılan şeyleri düşünüyorum. Bazen geçmişte yaşanan bir olayı tekrar tartarım, bazen de hayatımı nasıl daha iyi bir düzene sokabileceğimi düşünürüm. Sessizlik olunca insanın kafası daha çok konuşuyor.
Durum değerlendirmesi demek.
🙏☺️
Görselde sözü haklı ki.. Ben bu yüzden kendi öz'ü değerimi kaybetmiyorum, sınırlarımı koruyorum. Herkese kolay kolay samimiyeti kurmam, dışardan bakmayı tercih ediyorum. Böylesi daha farkındalık bakış açısı gösteriyor. 🎈
Wuu güzel cevap 🌹👌👏
🙏🏻🍀✨
Yetişkin olma sırası bize gelince dünyanın bu kudurukluk seviyesini düşünür ve sorgularım
Way çok değişik ve güzel bir cevap.
Artık düşünmüyorum. Müzik dinliyorum film izliyorum.
Evet onlar da yatıştırıcı. ✌️👏
artık yalnız kaldığında çok kafa yoracak şeyler düşünmüyorum, direkt KS'ye dalıyorum 😅
Ahaha stres yapmaya 😂
Yoo sana takilioz iste😃
Ahaha her zaman kapı açık 🌹🤣
Sorunlarımı ve dertlerimi düşünürüm sadece
İleriyi düşünmek güzel.
Yalnızlık, çoğunlukla bir eksiklik veya izolasyon olarak algılansa da, bilinçli bir tutumla ele alındığında bireyin zihinsel mimarisini yeniden inşa edebileceği en verimli alandır... Bence Dış dünyanın uyarım bombardımanı kesildiğinde zihin, savunma modundan keşif ve üretim moduna geçer... Sanki
Çok geniş kapsamlı düşünceler demek hocam.
Şu an, gerçek, sanal fark etmeksizin çoğu insanın ne kadar sahte, politik, iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. Bir insanın "kendi" olamayışının ya da ne duyarsa duysun hiç duymamış gibi yapmasının ciddi bir rahatsızlık olduğunu... Birinin arkasından saydırmasına rağmen o kişinin sorusuna gelip beğeni atıp yorum yapan seviyesizliğini falan... ☺️
Çok düşünme çabuk yaşlanırsın 🤣
Yalnız kaldığımda en çok, hayatımın neresinde olduğumu ve bundan sonra nereye gitmek istediğimi düşünürüm. Bazen geçmişte bıraktıklarımı, bazen de hâlâ gerçekleştiremediğim şeyleri… İnsan kalabalıktan uzaklaşınca kendine karşı daha dürüst oluyor.
İnsan bazen bazı şeyleri çok sorguluyor.
Ama eğer insan kendini yeteri kadar sorgulamazsa ne yaptığını veya yapacağını bilemez, empati kuramaz, yanlışlarını görmez. Insan kendini sorgulamak zorunda, yoksa çevresiyle olan ilişkisini düzgün ilerletemez.
Evet çok doğru
👍👍
ben genelde geçmişe takılmak yerine gelecekteki hedeflerime ve antrenman programıma odaklanırım. kafayı geçmişle fazla doldurmak insanı fotoğraftaki amca gibi çabuk yaşlandırıyor, anı yaşayıp geleceğe odaklanmak en iyisi.
Haklısın ✌️👏
Aldığım kararları bazen gözden geçiririm, yapmam gereken planlamaları yaparım kafamda ama onun dışında film izlerim, müzik dinlerim veya spor yaparım ki biraz düşünceleriminde dinlenmeye ihtiyacı var ✨😌
Gerçekten çok güzel ✌️👏
😌🙏🏻
Yalnızlık bazen ilacım bazen ise işkencem. Genel olarak düşünmemeye çalısıyorum. Kendimi öğrenerek ya da oynayarak oyalıyorum. Çok fazla düşünürsem zararlı olmaya başlıyorum. Ve bunu hiç istemiyorum :)
Wuu güzel cevap ✌️👏
Tesekkur ederim cicekk
Genelde sorumsuz olduğum zamanları düşünüyorum ve o sorumsuz olduğum zamanlarda boş boş evde oturduğuma kızıyorum kavgalı dövüşlü bir ilişkim var kendimle.
Yapma ya. Çabuk yaşlanırsın benden söylemesi
Olsun ya o da hayatın akışı yani
Zombiler kovalasın ayol jdjjd
Yalnız kaldığım da dünya ile baş başa kalırım. İnsanlardan, kavgalardan uzak kalarak hayatımı sorgularım.
Beğendiğin için kovalamayacak 😂
😂
Ne oldu zombilerin kovalamamasıı çok mu hoşuna gitti 🤣
Hoşuma gitmedi
Hee kovalasınlar o zaman
Bişey düşünmem ki ben genelde acaba nasıl kendime vakit ayırabilirim ya da şimdi kendim için ne yapmalıyım diye düşünürüm genelde
O da güzel. Öncelik kendim diyorsun yani :)
Yalnızken kendi sesimi daha net duyuyorum. Daha çok fark ediyorum bu yüzden. Genelde olumlu düşünüyorum yalnızken bana iyi geliyor.
Durum değerlendirmesi yani.
Ben yalnız kaldığımda ne düşüneceğim o anki ruh halime göre değişir ama mümkün olduğu kadar iyi düşünmeye çalışırım.
Ne güzel 🌹✌️👏
Yalnız kalınca en çok kendimi düşünüyorum insan en dürüst hâliyle kendiyle baş başa kalıyor
Çok doğru söyledin ✌️👏
🫰✨
Aklıma takılan mevzuları, seçimlerimi falan düşünüyorum
Günün özeti desene 😊
evet :)
Yalnız kalamıyorum pek shdjfl hele son günler hiiiç ama düşünmem gereken ne varsa düşünür planlarım
Benim en çok sevdiğim yalnız kalmak ✌️
Aradığım bişey değil. Çevremdeki insanlarda bana huzur veriyor ikisinin yeri ayrı..
Yalnız kalmıyorum yoksa kendimle kavga ederim
Fazla dövme kendini 😁
Yioooo sadece tartışma saç başa girme yok
Güncellemeyi okur musun pls
zombileri ben kovalarımmmm
Pehhh😏
Çok ayıp şeyler 😃
Hahaha kahkaha attım 🤣
Yalnız olmadığım da ne düşünüyorsam aynısı.
O zaman senin kafa bilgisayar gibi çalışıyor desene 😂
Övgü olarak kabul ediyorum bunu 😹.
Maşallah 😂
O an aklıma ne gelirse o
Dayım bana derdi aklında 40 tilki dolanıyor diye senin de mi öyle yoksa 😂
Bazen 😂
Birseyler düşünmemeye çalışıyorum 😃
Düşün düşün damlaya damlaya göl olur 😂
Düşün düşün b@küre işin
B@ktur *
Baktuk baktuk 😂
geleceğimi sevdiceğimi
Ne kadar güzel ✌👏
Geleceğimi
Evet bir çok kişi gibi.
bir şey düşünmem
İllaki geçer akıldan bir şey.
Oluyor bazen
Geleceğimi
Çok güzel ✌️👏
Hesap kitap
Bu dünyanın hesabı bitmez kitabı da bitmez 😂
Ama mecburum ipi ucu kaçıyor efsane gireni çıkanı bilmeli bu devirde 😅😅😂
Sende haklısın 😂
Gülme gülme ciddi iş bunlar 🤣🤣
Evet evet 😂
😂😂
Bir Şey Düşünmüyorum Genellikle.
İllaki insanın aklına bir şeyler geçiyordur
Hayır Benim Gelmiyor, Canlı Yayınlar İzleyip Uyuyorum Sonrasında.
Dertlerimi.
Dertler derya olmuş desene. Sorularıma da bir de beğeni atarsan sevinirim bak yoksa zombiler kovalar rüyanda seni.
Duvara bakarım
Aklından bir şeyler geçer ama.
Evet geçiyor istersen söylerim
Söylersin 😊
Geçmişte boşuna değer verdiklerimi hatırlıyorum
Evet bende.
Hayallerim
İnşallah gerçekleşir. 🙏
😘🥰💖
Herşeyi