@MuzipFilozof'un son sözü: Hayat herkese bir gün aynı cümleyi fısıldar: "Şimdi sıra sende." Asıl mesele, o gün aynaya hangi yüzle bakabildiğindir.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer @MuzipFilozof'un son sözü: Hayat herkese bir gün aynı cümleyi fısıldar: "Şimdi sıra sende." Asıl mesele, o gün aynaya hangi yüzle bakabildiğindir.
Bazen kaçmayı seçtim, çünkü insan her zaman güçlü kalamıyor. Ama hayatın gerçekten köşeye sıkıştırdığı anlarda, ne kadar yorulmuş olursam olayım yeniden ayağa kalkıp ‘şimdi sıra bende’ demeyi öğrendim. Çünkü bazı mücadelelerden kaçınca sorun bitmiyor, sadece erteleniyor. İnsan eninde sonunda kendi hayatının karşısına geçip savaşmayı öğreniyor.
Kaçmayı hiçbir zaman kendime yakıştırmadım, her zaman mücadele etmeyi tercih ettim.
Ama hiçbir şeyin değişmediğini fark ettiğim zamanlar kaçmaktan ziyade vazgeçtim.
Bazen “hayırlısı bu” diyebilmek gerektiğine inanıyorum.
Hayatın fısıltısını duymak büyük bir farkındalık gerektirir. Sınandığım anlarda ilk refleksim durumu gözlemlemek ve duygularımı anlamak olur, ancak hemen ardından kontrolü elime alıp mücadele etmeyi seçerim. Kaçmak sadece anı kurtarır ama aynadaki yüzümüzle yüzleşmeyi erteler. "Şimdi sıra bende" demek insanın öz saygısını inşa eden en güçlü adımdır. 🧠✨ Sen o an geldiğinde aynada kendini en çok hangi duyguyla izlerken buluyorsun? 👁️☕
Cevap
1Cevap
Sonuna kadar savaşırım
Böyle zamanlarda hiç kaçmadım, aksine daha çok savaştım. Yorulduğum zamanlar oldu, durup dinlendim. Sonra kendimi toparlayıp tekrar devam ettim.
Kaçsan ne yazar bi kere itilmişsin o savaşa ve savaşın ortasında ben gidiyorum diyemezsin savaşmak zorundasındır
Mücadeleyi severim bana artık kolay geliyor 😃😀alıştım artık galiba
Teslim olmak yerine kendimi seçtim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?