Kafamın içinde acaba o öyle bu böyle mi diye sürekli düşünceler var, sürekli hiç susmuyor, ders dahi çalışamıyorum, sürekli bir huzursuz hissediyorum, nasıl geçecek ya
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafamın içinde acaba o öyle bu böyle mi diye sürekli düşünceler var, sürekli hiç susmuyor, ders dahi çalışamıyorum, sürekli bir huzursuz hissediyorum, nasıl geçecek ya
Ben bunu çok yaşıyorum yani o şeyle tamamen yüzleşmeden olmuyor inanın bana. Önceden hep acaba ne yaptı acaba burada ne dedi şu an ne yapıyor diye düşünürdüm. Son çabayı verinde boşverdim ve bitri gitti
boş ver sen bak birini bosveriyim başka bı konu geliverixor aklıma birini hallediyorum aylar önce ölmüş olan bir şey bile geliyor ve haftalarca bunu tekrarlıyor beynim
Bende de öylr canım
Zihninin hiç susmaması ve sürekli olası senaryoları sorgulaması, kontrolü elinde tutma arzundan kaynaklanıyor olabilir 🧠 Zihnin seni belirsizlikten korumaya çalışırken maalesef seni daha çok yoruyor. Şu an sadece düşüncelere odaklandığın için bedenin de huzursuzlukla tepki veriyor. Düşüncelerini bir kağıda yazıp zihninden dışarı çıkarmayı denedin mi hiç? ☕ ✨
Olmuyor öyle denedim
Cevap
6Cevap
psikoloğa gidin.
Hiç aklıma gelmemişti çok sagol
Sen dert yaşamamışsın inanki, daha kötü hayatları kendisinden dinle bişeyin kalmaz, istersen tabi
Evet benim yaşadıklarım dert sıkıntı değil ne hayatlar var bunun zaten bilincindeyim ama işte beynim. susmuyor sorunda orada
Anlamaya çalışalım mı birbirimizi on dk insani bi sohbet?
İstemem
Kral o düşündükçe artıyor o yüzden mecburen uzman desteği alıp ilaç tedevasi görmelisin
Gördüm ama onun bile etkisi olmadi
Yeterli dozda verilmemiştir ya da düzenli kullanılmamıştır
Kullanamam şu an ama
Dmye gel
Başkası hakkında düşünüyoraun yani. Biraz kafanı dağırtöan lazım
Başkası kendim
Gereğinden fazla takıyorsun her şeyi umursamamayı bilmen lazım. Dervişin teselli kolaksiyonu diye bir kitap var tavsiyem oku
Bakicagim ama kitabı bile okuyamıyorum desem
Sorularını yok ederek
Onu yapamıyorum işte yapsbilsem zaten sorun kalmaz biri yok olsa beş dakikaya başka üstünden günler gevmis olan bir şey takiliyir
Nasıl şeyler açık anlat
Normal arkadaşlar aile içinde olan şeyler işte bir şey oldu mesela acaba benmi yanlış anladım böyle olmaması mi gerekiyordu gibi
Hmm bu kadar takımtı olsa bile insanlar umursamıyor senin düşünceni rahat ol biraz
Olamıyorum işte olabilsem zaten olurdum ders bile calsiamyiorum diyorum sence bunu kendime yaoarmiyim
Konuşalımmı biraz
Rahatlamak istiyor musun?
Benimde aynı öyle
Benim kadar olduğunu sanmıyorum benim rahat kafamın içinin sustugu 1 dk bile yok
En çok ne dusunuyosun peki
her şey iste her şey ama bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?