bu sorum kızlar soruyordan kaldırılacak muhtemelen ama yardıma ihtiyacım var lütfen bana yardım edin büyücü bulmam lazım çok çaresizim artık bildiğiniz gerçekten yapabilen birisi lazım lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablam sakın yapma sonra sana musallat falan olurlar sonu çok kötü olur
Abla olsunlar artık ölümün eşiğindeyim yani ne olacaksa olsun artık çok yoruldum
Bak gercekten kimse için değmez kendi hayatını mahfedersin hem bu hayatı hem de öbür dünyayı
O benim için herşeyi göze almıştı bende onun için herşeyi göze aldım artık stresten ne saçım kaldı ne kilo onun dışında hiçbir şey düşünemez haldeyim işten çıktım çok kötü çok
Ablam bir erkek için değer mi sence? Ben de birini seviyorum ama ondan bir adım yok bana karşı ama sırf birisi için kendi hayatımı mahvedemem karşıma daha iyi insanlar çıkar
Bu hallerimi söyledim hatta intihar ettim yok diyor sırf vicdanım için seninle birlikte olamam diyor böyle bir şey olamaz
Demek ki senin nasibinde o yok.
Ah ablam keşke bu kadar kolay olsa maalesef değil ben hayatımı o yapmıştım sülalemize kadar herkes biliyordu benim bu yaz istemem vardı daha birkaç ay önce bana beni çok sevip çok özlediğini söylemişti ama şimdi kıyamet kopsa birlikte olmayacağız diyor mahvoldum artık
Belki de evlendiğinizde seni aldatacaktı erkenden kurtulmuşsun işte.
Hiç öyle birisi değil hiç işi olmaz herşeyi vardı bende kendisi isteyerek vermişti telefon şifresinden facebook şifresine kadar
Valla bilemiyorum ablam bu erkoları anlamak çok zor
Çevresinde çok fazla kuzeni falan var ama hiç öyle birisi değil çok çocuksu masum biri
Peki şu an sevgilisi var mı? Senden neden ayrıldı ozel değilse
Abla aslında benim yüzümden onu koruyup kollayayım derken çok sıktım kıskandım çocukta gitti
Bence ne yap biliyor musun? Erkekler genelde kız ona yazmadığında ne oldu bu kıza diyip geri dönüyorlar sen onu biraz rahat bırak hiç arayıp sorma o sana geri döner bence bi zaman sonra
Abla sırf sen harap olma diye kimseyle konuşamıyorum diyen erkek bence asla dönmez
Belli olmaz biraz zaman geçsin belki özler seni
Hiç sanmıyorum abla abilerine kadar onlarla konuşturucam artık seni diyor benim söylememle anlamıyorsun diyor
Kurtulmak istiyor yani benden bırak artık peşimi diyor
Hmm çok sıkıyorsun sanırım onu
İşin garip tarafı her taraf onun aldıkları verdikleri ile dolu ben nereye gideyim şimdi elimdeki telefona kadar o aldı bana
O kendine seni çok fena bağlamış maalesef önüne bakmaktan başka çaren yok zaman her şeyin ilacı
Hayır hiç sevgilisi falan yok konuştuğu da yok diye biliyorum
Abla işte sıkmak derken bizim ilişkimiz böyleydi o da öyleydi yani sadece ben böyle değildim o kendi tanıdığı insanlar için bile bana uzak dur diyordu hep uyarıyordu beni bir saat veya yarım saat yazmasam arıyordu neredesin naptın diye yani ben anlamıyorum bensiz nasıl dayanıyor özgürük diyor bana
Valla ablam artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Sana bir şey sorabilir miyim kendimle ilgili. Şimdi benim üniversitede sevdiğim bir çocuk vardi benden 7 yaş büyük her neyse okul bitti mezun olduk ben buna instagramdan istek attım bu da hemen kabul etti ve geri dönuş yaptı isteğime sonra hikayelerimi falan begendi bende o beğendiği için bir gönderisini begendim sonra bu benim bir hikayeme cevap verdi bende bunun mesajına cevap verdim bana gorüldü attı. Ama görüldü atmasına rağme hikayelerimi beğenmeye devam ettj sence ne yapmaya çalışıyor son ikidir beğenmiyo artık hikayelerimi
Senin yazmanı istiyor ama bence yazma ve daha güzel storyler atmaya devam et abla
Teşekkürler yorumun için
Ne demek 🙏🏻
Buldunuz mu
abla büyü diye bişey yokta çivi çiviyi söker başkasıyla flört et bide meşgale bul sen
Ne için ihtiyacın var nasıl çaresizsin ki
Canımı verecek kadar çok sevdiğim ve kaybetmek istemediğim sevdiğim vardı o da beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyordu nasıl oldu bilmiyorum bir gün bana soğuduğunu söyleyerek ayrıldı artık mahvolmuş bitik bir halde olarak yanına gittim istemedi benimle görüşmeyi beni görmek bile istemiyor eskiden erkek lafı duyunca deliren adam şimdi hayatına aldığın insanla mutlu ol diyor ben seni haketmiyorum diyor gerçeklik algımı kaybettim artık nasıl değişir bir insan bu kadar
Yardimci olayım
Merhaba yazabilir misiniz
Hiç bulaşma öyle şeylere.
ne için lazım