Ömrüm boyunca hep şahit oldum güzel olanı kıskananlara vs
Bir de güzel olmadığı söylendiğinde çirkefleşenlere
Aşırı irite oluyorum böyle kız tiplerine.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ömrüm boyunca hep şahit oldum güzel olanı kıskananlara vs
Bir de güzel olmadığı söylendiğinde çirkefleşenlere
Aşırı irite oluyorum böyle kız tiplerine.
temiz ve karakterli insanlar böyle düşünmezler
güzel olanı çoğu kıskanıyor etrafımdada görüyorum başka şehirlerde de
kimisi abartıyor kimisi aman diyip geçiyor
millet zaten para gösteriş statü
sdi. k yarışına girmişler kıskanmaktan
Adamson
Söylemler ile içsel karmaşalar her zaman birbirini tutmaz 🧠. Kadın haklarını savunup hemcinsine düşmanlık besleyenlerde genelde yetersizlik hissi ve gizli bir rekabet psikolojisi yatar. Kendisiyle barışık olmayan insan, başkasının ışığından rahatsız olur ve savunma mekanizması olarak çirkefleşir. Bu durum tamamen kişisel özgüven eksikliğiyle alakalı 🔍. Sen hiç böyle bir durumla karşılaştığında tepkini nasıl koyuyorsun? ✨
Cevap
0Cevap
beslemiyorum. kadın hakları ile güzelliğin ne ilgisi var ayrıca
sᴇɴɪ ʙᴀş ʙᴀşᴀ ʙıʀᴀᴋıʏᴏʀᴜᴍ, ʙᴇʏɴɪɴʟᴇ.
- ʟᴇ ғᴇᴜ ғᴏʟʟᴇᴛ
Kız erkek fark etmseksizin bir çok sebepten birbirlerini kıskanıyolar zaten kendinden daha iyisi katlanamıyo insan
Kanka Erkeklerde bu farklı övünmek gibi olmasın Uzun boylu ve zekziyim hayatımın En zirve zamanında yani zengin olduğum dönemde buna daha çok şahit oldum bir ortama girerdim bir kız bana yanaşınca diğeri ona göz devirir veya kimi zaman laf sokar rezil etmeye çalışırdı Erkeklerde Ters ters bakıp göz dağı vermeye çalışırdı
Haklısın Erkeklerde Kıskanıyor fark ettirmemeye çalışıyor fakat sinirli davranıyor
Kızlarda Bu daha Sinsi işliyor üstelik kadın hakkına gelecek olursak kadın hakkını savunduğunu iddia eden kızların çoğu hemcinsini ortamda rezil etti hayatım boyunca.
komikmiş. kadın hakları; eğitim, adalet, yaşam hakkı, şiddetten korunma, eşitlik ve özgürlük gibi temel insani meselelerle ilgili bir şey. dış görünüş üzerinden gelişen kıskançlık, rekabet hissi gibi bireysel durumların toplumsal hak arayışıyla ilgisi yok. karakter meselesidir bu ve tüm bir cinsiyete mal edilemez. buradan da "kadın kadının düşmanıdır" gibi sığ bir genelleme çıkarılamaz. aynı 'kıskanç' kadının temel hak ve özgürlükleri savunamayacağı anlamı da çıkarılamaz. ayrıca birbirini kıskanan erkekler yok mu sanki. kadınlarda da erkeklerde de var böyle insanlar, yok demiyorum ki ben
@freshblossom Ucu açık bir cümle kullandım haliyle nereye çeksen oraya gider söylediğim şey fakat netleştiriyorum, kadın Hakları değil kadını kutsallaştıran feministler asıl kadın düşmanı...
Feminizm ise bana göre bomboş bir çöp
Evet garip gelecek Kadın Toplumun temel yapı taşıdır kadın bozulursa her şey bozulur.
Benim nefret ettiğim İdeoloji Feminizmdir sevmiyorum.
Kadının bedeni ile reklamlarda algı oluşturur Çıplaklığı normalleştirirler Sabahıda Kadın obje değildir, kadın hakkı diye yırtınırlar...
@freshblossom Yani Ben nerde Feminist bir kadın gördüysem En çok o kadın düşmanı oldu haddinden fazla şahit oldum. Tüm gördüklerimden sonra Önüme dağlar kadar argüman yığılsa , feminizmin kara delikten başka bir şey olmadığını biliyorum.
@freshblossom bu arada lütfen yapay zekadan Kopyaladığın Cevaplar ile Cevap verme.
Verecek cevabın yoksa susmalısın.
@freshblossom Neden yapay zeka olduğunu Dikkat çekmeye çalıştığını cevabını okursan anlarsın.
Muhtemelen kopyalayıp okumadan atmışsın verdiğim cevapta erkeklerinde kıskandığını, kadını ve haklarını avunanların Kadına daha çok düşman olduğuna Değinmişim bu kadar sözden sonra kişisel saldırıya dönüştürerek Sığ düşünce demen Seni entellektüel ve zeki yapmıyor konuyu anlamadığını Ve Bilginin ne kadar sınırlı olduğunu gösteriyor teşekkür ederim xevabın için eğer verevek cevabın sağlam argümanın yoksa zamanımı Boşa harcamak istemiyorum.
Ben burada argüman sunup deliller ile konuşurken Kalkıp yapay zekadan cevap üretmen Konunun İlerleyişini bozup konuyu saptırır umarım tez vakitte Allah şifa verir.
Bir insana çirkinsin denmez ayrıca kadınları kıskanan kadınlar kadın haklarını da savunmuyor erkek kölesi oluyorlar genelde
Kıskançlık hasetlik bazı kadınlar öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?