Karşılıklı birbirimize bir şeyler katabileceğimiz, saygılı bir dille iletişim kurabileceğim erkeği nasıl bulabilirim? Belli bir konuya bağlı kalmaksızın, her türlü şey hakkında konuşabileceğim o esrarengiz kişiyi...
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılıklı birbirimize bir şeyler katabileceğimiz, saygılı bir dille iletişim kurabileceğim erkeği nasıl bulabilirim? Belli bir konuya bağlı kalmaksızın, her türlü şey hakkında konuşabileceğim o esrarengiz kişiyi...
Cevap
29Cevap
Ablacım o erkek peri madallarında, bıradan hayatta bulamazsın
Peri masalındaki erkek zeki değildir ki.
Belirtecin için teşekkür ediyorum.
Sen de burada olduğuna göre kurt musun?
Tamam👍
Boş bir yer mi burası Carvel?
Ben buraya ilk girdiğimde hem bilgi edinmek , hem bilgimi paylaşmak ve eğlenmek için gelmiştim ama nasıl bi yer olduğunu çöMzmem uzun zamanımı aldı, şu an cidden kendini bilen 3-4 kişiyle iletişimim var ve zar zor seçe bildim o düzgün kişileri onları da zaten hsystıma arkadaş ve dost olarak aldım. Kimseye kolay kolay güvenme, hele ben şöyleyim böyleyim diyenlere çünkü bırası cehennemin en alt katı gibi bir yer.
Çok şeyler yaşamışsın gibi geldi. Epey insan elemişsin gibi...
Takip ettiklerinin hepsini tanıyorsun o halde?
Tam bulduğuna emin olma sen yine de. Ve dikkat et.
öyle tiplerin takıldığı standart sosyal ortamlar yok maalesef, tamamen tesadüf eseri denk geliyo insan. kütüphaneler, sanat atölyeleri ya da uzun soluklu kurslar biraz daha şansını artırabilir ama onlar da garanti değil. aradığın kafadaki adam muhtemelen ortalıkta pek görünmeyen, kendi halinde takılan tiptir.
Ben de felsefeden tut kuantum fiziğine, matematikten tut spora, genel kültürden tut cinselliğe kadar açık fikirlilikte konuşacağım bir kadın henüz bulamadım hanımefendi. Böyle insanlar zor bulunuyor maalesef
Soruya bir de "kendini övmeyen" eklemeyi unutmuşum.
Ben kendimi övmüyorum ki övüyor olsam yazın bana derdim, amacım sizinle muhabbet etmek değil ki buradan bahsettiğim şekilde bir insan çıkacağını zaten düşünmüyorum
Siz düşünmüyorsanız neden yazdınız?
Yazdığınız ilk yoruma dönün, bir de soruma bakın. İlgi alaka? 🙄
Ben de sizin gibi dert yandım ve bu insanların çok zor bulunduğunu söylemrk istedim hepsi bu kadar. İlgi alakası bu siz kuramadıysanız Amacım ne size yazmak, ne de rahatsız etmekti. Yazmamdan rahatsız olduysanız kusura bakmayın. Gönlünüzce olsun her şey
Siparişiniz alındı. Ama stoklar tükendiği için gelince haber veririz.
1. sıraya al beni.
Siparişe takılma, hayatını yaşa, denk gelirse bakarsın.
Öyle bir şey yok.
Şansına küs o zaman
Üslubuna dikkat et
Fabrikada çalışan
Felsefe konuşmayı severim, dünyaya nasıl geldik ruhumuz çıkınca ne olacak falan, filmleri çok severim eski yabancı
Şans verip şans isteyip hayal kırıklığı yaşayıp hayal kursbilmen için denemen gerek. Önyargını kaldırman gerek.
Önyargı nerden çıktı?
Tavsiye.
Tam da yerine gelmişsin buradan başka bir yerde bulabileceğini düşünmüyorum ha bir de TikTok’ta bakabilirsin
Yani ciddi muhabbeti severim tabi. Sanattan kitaplardan sinemadan konuşmayı müze gezmeyi severim. Cv gibi oldu biraz sanki.
Peki söyle bakalım "geyik muhabbeti" deyimi nereden geliyor? ;-)
Benim kültürümü tartabileceğiniz bir şey sormadım. Ben geyik yapan birini aramadığımı belirttim o ifadeyle, anladınız mı Mamba Bey?
Ben de kullandığın tabirin manasını ve hikayesini bilip bilmediğini merak ettim. Yani bir nevi sen aradığın erkekte istediğin özelliklere sahip misin acaba? ;-)
Ben benim ayarımdakine denk geleyim kafidir. Karşılıklı yani. Karşımdaki beni kendi düzeyinde dengesinde işetişim kurabilmeye değer görüyorsa sıkıntı yok. Cümlenin başında da dediğim gibi değerlendirme yapabilecek kişi değilsin.
Rahatla. Nerden geldiğine baktım ve hiçbir ilgi alanım olmayan yerden geldiği için kendimi kötü hissettiremedin bile.
"Dağ macerası: Resneli Niyazi Bey, II. Meşrutiyet öncesi dağa çıktığında bir geyik yavrusu bulur ve evciltir. Geyik, birliğin maskotu ve sembolü haline gelir."
En baştan elendin. Bilgin, kültürün olsa kaç yazar... ☺️
Haklısın. Senin seviyeni yakalamak zor. O yüzden değerlendiremeyeceğim. Gizli Kullanıcı Hanımefendi. :-D 🙋♂️
Az once 3 dil idi tercihin.
Çıtani cok erken düşürdün
Anlamadım?
esrarengiz üyeden esrarengiz arayışlar ohaha
ben de cahil ve önyargılı olmayan kadın aradım ama olmadı.
O tür erkekler var ama kızlar asla umursamaz aksine ezikler
O tarz ortamlarda bulunarak.
Mesela nereler?
Spor yerleri neden?
Peki teşekkür ediyorum.
Yorumlara odaklan, varlar.
Nasıl yani?
Burada yorumlardan anlayabilirsin bu tarz donanımlı kişileri
Henüz donanımlıya denk gelemedim.
Uzun zamandır arıyorum.
Nasipsizsin
ben şimdiden senden sıkıldım
Benden sıkılmanız beni etkilemiyor.
Hiçliksin, yoksun.
Zooor bulursunuz
Aramayın
Neden taş koyuyorsunuz önüme?
Var , profilden belli oluyor.
Sizin de eriyen buz.
geyik olmaması şart mı
Kesinlikle ve kesinlikle olmayacak.
oka
oyy allahım çok sıkıcı bir arayış
Bu siteden de bulamıyorsan ne diyim yanim
Pardon?
Onların olduğu yerleri bul
Yani bulursun buldun bile
Esrarengizse bulman zor
Neden?
Adı üstünde
Neden2
Esrarengiz?
Esrarengiz olunca bulunamıyor mu?
Sence?
Buldun bile selamlar
Teşekkür ederim
Geyik olarak söylemedim gerçekten bir fırsat verirsen rengimi belli ederim hemen
Tamam
Gizliden çıkayım istersen bul beni
👍
Çıktım
Gizlen
Bayağı bir ansiklopedinin konuşmasını istiyorsunuz
chatgptyle konuş
Onunla sen konuş.
Bende dyorum nerde bu kişi 😅🤦♂️
Geyik olmayacak demiştim.
Tm dedim bende ama 🥰
Burdan çıkmaz
Kesin bilgi mi?
Hepsi mi?
Kadın olsun o zaman ne diyem
Sanatçı mısınız, görsel hoşmuş.
Tanışarak
Burdysim
Bu kılıkla mı?
Takılma ona ya
Çekil.
Ben varım
Bu ben valla
Yapay Zeka Cevapladı
Aradığın o derinlikli ve entelektüel erkeği yüzeysel popüler mekânlarda bulman zor 🧠 Bu tarz insanlar genellikle tiyatro oyunlarında, sergilerde, kitap kulüplerinde ya da kaliteli kahve mekanlarında kendi dünyalarındadır ☕ Beden dillerinden sakinlik ve özgüven akar, sohbeti asla geyikle tüketmezler 🔍 Onları yakalamak için senin de bu ortamlarda kendi entelektüel ışığını yansıtman gerekir ✨ Peki sen şu an en çok hangi ortamlarda vakit geçiriyorsun 👁️