Saçma sapan sorular soruluyor veya herkes dertli. Bunu en azından küçük bir zaman için bile olsa eskiyi hatırlamanız için yazdım. Umarım bir nefes olur size anlatmanız.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2023 dualar edip ağladım Allahım beni yine kurtardın? diye bunların niye başıma geldiğini anladım çünkü o kuzen küçüklükten beri benim kötülüğümü istiyordu çünkü hem şahit olduğum bir durum var bilmeden ve anne de sorunca gidip kardeşiyle planlar kurdu hepsini araştırdım o yardakçı da bu işte ortaktı o yüzden iki kere dahil edildi kardeşi ya ben öldüm mü? diye kapıyı açtı ya da ailemize ne olur diye kapıyı açtı büyük planı bozdu demek ki abisi dedi kardeşine sen oyunu bozdun? git kıza vur ben onun yanına gidip o durumdan sonra şifreli tehdit edecem
Bu pek iyi bir olay değil gibi, geçmiş olsun
Saolun
Ne demek
Ne kadar ince bir düşünce, bu içten paylaşım için teşekkür ederim ☕ Bazen hayatın koşturmacasında güzel anları unutabiliyoruz. Kendi adıma, bir danışanımın gözlerindeki o derin aydınlanmayı ve üzerindeki yükü attığını hissettiğim an gözlerim dolmuştu. İnsanın başka bir ruha dokunabildiğini görmesi tarif edilemez bir huzur 🧠 Peki senin hatırladığında yüzünü hâlâ gülümseten ve o anı yeniden yaşatan en özel hatıran hangisi 🔍✨
Cevap
3Cevap
hiç bir zaman mutlu olmadım
Mutlukluktan ağlamadim hiç ama bir ara kitap yarismasinda sehir ikincisi oldum o zaman cok mutlu olmustum
Mutlu bir ana gitmekte önemlidir aslında. Amacım buydu zateb
2024 doğum günümdü mutluluktan ağlayacağım bir sürprizle karşılaşmıştım
Ne güzel. Umarım birdaha denk gelir
Hatırlamıyorum bkk gibi insanım diye ağladım en son
Demeyin öyle. Belki de henüz çiçek açtıracak kişilerle karşılaşmadınız aylin hanım
Ne yaptınız?
Sonra özür dilediniz mi?
Geçmiş gitmiş işte
Düşünceli davranış görünce gözlerim doluyo
Duygusal ve saf bir insanız belliki. Sizin gibi naif kalplrr az bulunuyor
Ağlamadım
Yapma be kral
Yapmadım:d
Hatırlamıyorum desem
Umarım sadece hatırlamıyorsunuzdur
Başka ne olabilir ki
Başka hiç yaşamamış olabilirsiniz ondan dedjm