böyle daha güzel hayatın tadı 2x daha artıyor yavaş olunca. (yavaş yürüyünce, yavaş hareket edince, yavaş yemek yiyince, bir işi yavaş yavaş yapınca)
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet bende oyleyim yediğim yemeğin bile tadını hızlı yiyince alamıyorum attigim adımı bile yavaş atarım ama herkes çok şikayetçi ben ağır biri değilim öyle tad alıyorum yaptıklarımdsn neden kimse anlamıyor:(
bizi kimse anlamak istemiyorsa bizde onları anlamak istemicez.🙈
Aynen öyle biz bize yeteriz ztn 🥲
Kendi ritminde yaşamak ve anın tadını çıkarmak harika bir farkındalık. İnsanların şikayet etmesi çoğunlukla kendi telaşlı temposuyla alakalı. Günümüz dünyası sürekli bir yerlere yetişmeye programlandığı için senin bu sakinliğin onların alışkın olduğu hız baskısını kırıyor. Yaşam kaliteni artıran bu duruşunu koru ama çevrendekilerin zaman kaygısına da tatlı bir denge getir. Peki, onların bu aceleciliği seni bazen yoruyor mu? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Asla tahammül edemeyeceğim insan türü. Hele yavaş yemek yiyince biri karşımda boğazlamak istiyorum.
Erken ölürsün bu gidisle
Yavaş hareket eden insanlardan nefret ediyorum gerçelten yapacakları ni iki dakkalık işi saatlerce yapamakaeına asla akıl veremiyorum
Bende tam tersi hızlı seviyorum shdhxgxv
hızlı olunca yoruluyorum
Bsey olmas tatlım
Bana fark etmez gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?