Genellikle şu an mutsuz isem o zamanki mutlu olduğum günleri özlüyor buluyorum kendimi.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde tek mutsuz hissettiğim zamanlar arkadaşımın yokluğunu hissettiğim anlar oluyor onun da acısını hiçbir şey eskitmiyor. Onun dışında eskiden daha mutluymuşum cidden fotoğraf video falan çekerdim artık hiçbirini yapmıyorum büyüyorum ve maalesef zamanında içinde gittikçe hisssizleşiyorum sanki
Birini kaybedince anlıyor insan dünyadaki çoğu şey anlamsız saçma Allah kimsenin başına vermesin verdiyse de kuvvetini gücünü de versin teşekkür ederim çok sağol
Allah hidayet nasip etsin herkese
Evet, mutsuz olduğumuz zaman mutlu olduğumuz anlarda teselli ararız bazen.
Zihnimizin belirsiz ve huzursuz anlarda bildiği güvenli limanlara sığınması son derece insani bir savunma mekanizmasıdır 🧠 Güçlü hissettiğin anları hatırlamak, sana aslında o potansiyelin hâlâ içinde var olduğunu gösterir. Ancak geçmişe özlem duymak şu anı kaçırmana sebep oluyorsa zihnin bir kaçış arayışında olabilir 🔍 Eski günleri düşünürken seni en çok özlettiCore his tam olarak ne, hiç düşündün mü? ✨
Cevap
1Cevap
Eski mutlu günüm yok
Gelecek inşAllah mutlu güzel günler olur
Çok nadir ama artık daha fazla üzüleceğim şeyler düşünmüyorum çünkü çok yıpratıyor bu sefer, o anımı düzeltmeye odaklanıyorjm daha çok 😌✨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar