evet söylerim, o kahverengi kağıt üzerindeki yazının da dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar. gerçeği saklamak bir süre sonra taşıyamayacağın bir yüke dönüşüyor zaten.
EyvAllah abi sağolasın bu arada çokça talebem oldu dua süre hadisi şerif esmaul Hüsna dini bilgiler 50 küsur hadis-i şerif ezberimde abi küçüklükten beri
Evet beni çok iyi hissettiriyor, mesajları beni mutlu ediyor, bi anlık sinirle onu engelledim sonra birkaç erkekle sohbet etmeyi denedim ama kimse onun yerini tutamadı, tükürdüğümü yalayıp engelini kaldırdım ve yalvardım
Güzel bir şey tabiiki uyarı niteliğindeyse. Ama hata yapan insan aynı hataları tekrarlarsa o zaman kaypak insandır uyarmaktan çok uzak durmak gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet çok cesur biriyim asla korkmam hiç bir şeyden.
Bu iyi bir şey ve kazandırır.
Kesinlikle
👏👏💐
Evet şöylerim çünkü yalan söylemek onu ilerletmek herşeyden daha zor ve yıpratıci olur
Haklısın. Yalanla dönen dümen gemiyi karaya oturtur.
Kesinlikle öyle
👍👍💐
Evet her zaman söylerim.
evet söylerim, o kahverengi kağıt üzerindeki yazının da dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar. gerçeği saklamak bir süre sonra taşıyamayacağın bir yüke dönüşüyor zaten.
Aynen öyle ve akıllı bir insan kendine neden boş yük yüklesinki demi.
Merhaba,
Evet, dürüst olmayı tercih ederim. Yalanlar oyunlarla kimseyi istemem. 😅
Hiçbir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz. 😅
Yalanların ve yalancıların canı cehenneme abi! 😅
Atalarımız boşuna dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye.
Evet abi katılıyorum 😅ama ne hikmetse hep yalancilar kazanıyor abi 😅
Bu dünyada öyle kardeşim. Ama asıl kazanan insanın kendi kıyametinde belli olur.
Öyle abi valla. Ben hep derim zaten, adalet ahirette olacak. Bu dünyada kazanan kazansın 😅
Evet kardeşim ama bu dünyadan da ders almaya bak.
Aldım abi aldım zaten hep dikkat ederim 😅ahiretimi önemserim
Güzel bir şey yapmışsın
EyvAllah abi sağolasın bu arada çokça talebem oldu dua süre hadisi şerif esmaul Hüsna dini bilgiler 50 küsur hadis-i şerif ezberimde abi küçüklükten beri
Maaşallah sana ya imrendim şu an.
Allah razı olsun sağolasın abi dine de meraklıyım 😅 seviyorum çokça
Sevdiğimi kaybedeceksem söylemem herşeyi bilmesine gerek yok😅
Sen az değilsin kardeşim he. Zaten çok zamandır sorularıma gelmiyorsun😅
Okuyorumda benim cevaplayacağım soru olursa cevaplıyorum abi😅😅😅
Herşeye bir yorum yapmamki sadece yorum yapmak için yorum yapmayı sevmiyorum
😅 peki tamam kardeşim öyle olsun canın sağolsun
Hoşuma giden adama yalvarmış kadınım asla onu kaybetme riskine girmezdim
Hmm bu da bir seçenek fakat yalvaracak kadar önemlimi
Evet beni çok iyi hissettiriyor, mesajları beni mutlu ediyor, bi anlık sinirle onu engelledim sonra birkaç erkekle sohbet etmeyi denedim ama kimse onun yerini tutamadı, tükürdüğümü yalayıp engelini kaldırdım ve yalvardım
Konunun önem derecesine bağlı
Konunun önemi kişiye göre değişir. Sana göre cesaret isteyen konu ne olabilir?
İnsanlar hata yapabilirler, yapılan hata öğrendiğinde karşıdakini mutsuz edecek bir konu ise saklamam söylerim
Güzel bir şey tabiiki uyarı niteliğindeyse. Ama hata yapan insan aynı hataları tekrarlarsa o zaman kaypak insandır uyarmaktan çok uzak durmak gerekiyor.
Her zaman
Evet
Evet yani
Her gerçek tükürülmez.