Bu duruma ne önerirsiniz?

21 yaşındayım, hayatımda daha önce hiç başarısız olmadım. Derslerim hep yüksekti, hiç kalmadım. Mükemmeliyetçi bi insanım, ufak başarısızlığımda kendimi çok suçluyorum. Bugün ehliyet sınavına girdim, normalde panik yapan bir insan olmamama rağmen aşırı stres ve panikten daha önce yapmadığım hatalarla kaldım. Çok koydu, bana geçerim diye umdum, hüngür hüngür ağladım. Annemle babam, başarısız imaları yaptılar üstüme geldiler. Tatil iptal cezanı çek tarzı şeyler dediler. Ehliyet kursu dedi senden önce giren herkes geçti. Komisyon bile dedi 5 6 kere bu heyecan ne diye. Kendimi çok başarısız hissettim ve kimse de olsun kızım üzme kendini demedi. Başarılarımla herkes beni kabul etti, başarısızlığımda ailem bile arkamda durmadı. Suçu bize at anca dedi babam, sert konuşup beni daha çok üzdü. Benim hatam olduğunu kabullenmeme rağmen. Ailemle tartıştım, sınavdan sonra o kadar yıprandım. Asla teselli etmediler. Hep kaybettiklerimi vurdular yüzüme realistiz diyerek. Şimdi de kendilerini haklı görüyorlar hala, beni ise nankör. Ben kendimi çok suçluyorum, üstüne de ailem 5 kat daha fazla arttırdı. Ne yapabilirim? Bununla nasıl başa çıkabilirim? Hem stres hem de bu ailevi durum için tavsiyeleriniz var mı?

Bu duruma ne önerirsiniz?