Bence insanın en büyük yanılgılarından biri, sürekli mutlu olması gerektiğine inanmasıdır. Hayat sadece mutluluktan ibaret olsaydı; sabrı, merhameti, olgunluğu ve şükrü nasıl öğrenecektik?
Üzüntü de, özlem de, hayal kırıklığı da hayatın bir parçasıdır. Önemli olan hiç üzülmemek değil; üzüntünün içinde kaybolmamaktır. Çünkü insan bazen en büyük derslerini mutlu olduğu günlerde değil, gözyaşı döktüğü gecelerde öğrenir.
Ben mutluluğun peşinden koşmuyorum. Huzurun peşinden koşuyorum. Çünkü mutluluk gelir geçer; huzur ise insanın içine yerleştiğinde, en zor günlerde bile ona dayanacak güç verir.
@MuzipFilozof'un son sözü: İnsan sürekli mutlu olmak için değil; her hâlinde insan kalabilmek için yaşar.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer