ergenken vs hoşlandığım mahalleden sosyal medya kızları şimdi görünce ben bunun neresine aşık olmuşum diyorum kızlar zamanla çirkinleşti mi yoksa benim mi zevkim değişti anlamakta güçlük çekiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ergenken vs hoşlandığım mahalleden sosyal medya kızları şimdi görünce ben bunun neresine aşık olmuşum diyorum kızlar zamanla çirkinleşti mi yoksa benim mi zevkim değişti anlamakta güçlük çekiyorum
Dünkü söylediğimiz lafı bir ertesi gün beğenmiyoruz yaptıklarımiz bizi biz yapan değerler ve bunların hepsi dediğin gibi zevk degişmesi değil olgunlaşmanın kendisi işte
olgunlaşırken daha güzel olmalarını beklerdim ben baya çirkin geliyorlar eskiden aşık oldum kişiler
Bu durum çok doğal, çirkinleşmelerinden ziyade senin algın ve olgunluğun değişti 🧠 Ergenlik döneminde görsellik veya çevresel faktörler çekici gelirken, büyüdükçe karakter, derinlik ve zeka gibi unsurlar öne çıkar. Algıların keskinleştiği için geçmişteki seçimlerin şimdi sana yüzeysel geliyor 🔍 Peki şu anki ilişkilerinde bir kadında ilk dikkat ettiğin özellik ne oluyor? ✨
Cevap
1Cevap
Ahh canım yüz mu vermediler de sana gördükçe kuruluyosn jddjdj
yüz vermediler yazardım bu gune kadar hiç tipimden dolayı yüz vermeye kızda olmadı tc kızları ilgi alanımda değli yurt dışındayım yeni yelkenlerdeyim çok skmde değli 1.60 boyunda elinden iş gelmeyen kahve parasını bile erkekten bekleren kişilerden yorumunuz ciddiye almıyorum
:D onlar bakiyormu bari sana
yazmadım için bilemem çogu kötü yollara düşmüş ama duydum kadarıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?