Bu özgüveni kim veriyor bunlara?

Az önce esmerlikle ilgili soru sordum sığ sığ teselli vermeye çalışan tipler oldu üstenci tavırla tüm dünya onların kriterlerini bekliyormuş tavırlarıyla lütuf edercesine esmerliği ve esmer kadınları genel olarak ikinci plan gibi görüp sadece dünya çapında bir ikonu (Adriana Lima) örnek vererek bak onlar da idare eder arada bir güzel tip onlardan da çıkabiliyor havası ile teselli vermişler diğeri de bazıları harika demiş çoğu kötü ama içlerinde bir kaç tanesi idare eder havasıyla kendi sığ zevklerini tek geçerli ölçüt esmerlikse istisnaymış bir diğeri de esmer nerede yok ki diye küçümsemiş Türkiye'de beyaz tenli bir sürü kadın görebilirsin kıtlığı varmış gibi konuşuyorlar asıl ben beyaz kılsız erkek göremiyorum bunu diyen erkekler esmerken esmer birini küçümseme cüretini nereden buluyorlar bir tek onların kriterleri önemli tek ölçüt gibi tavır küçümsedikleri şeylerle sınansınlar umarım

Güncellemeler
11 gü
Kimseden onay beklediğim yok ama bazıları kendini çok önemli sandığından öyle algılamıştı hatta bir tanesi sinir bozucu biçimde kendi kriterini saydırıp durmuş beyaz ten isterim kahve rengi uzun saç ana çokta takılma ya arada onlardan da iyi çıkıyor demiş kendisi neye benziyor bilinmez aynaya baksalar keşke
Güncellemeler
11 gü
30 yaşını geçkin kıytırık sünepe teyzeler bir bitmediniz
Bu özgüveni kim veriyor bunlara?