Karakterin, mesleğin, hobilerin ve kişilik özellikleri üzerinden kendini tanımlama çabası seni gerçekten tanımlıyor mu Siz kimsiniz Biraz kendinden bahset sorusu neden bu kadar zor olabilir hobileriniz, kişilik sıfatlarınız sizi kim olduğunuzu gösterir mi o roller bittiğinde kişi kimlik karmaşasına girmez mi Ben kararsız biriyim veya sakin biriyim diyerek karakterimizi bir kutuya sığdırmıyor muyuz
Ünvanlarınız, hobileriniz, sıfatlarınız olmasaydı kendinizi nasıl tanımlardınız?

Güncellemeler
2 sa
😅🤣😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çok derin bir soru üzerine düşünülmesi lazım buna ancak bir kaç gün düşünerek cevap verebilirim sanırım belki de veremem. Kişiliği oluşturan her şey nedir? Kişilik nedir gibi bir çok soruyu beraberinde getirir. Peki bu sadece meslek ve hobiler üzerinden mi düşünmek gerekir? o zaman yine kişilik için geniş bir alan kalır.
Sen ne oluşturuyor mesela soru bu
insanı oluşturan her bir materyal ve düşünce beni oluşturan şeyin aslıdır
Belki insan, kendisini tanımladığı şeylerin toplamı değil; bütün bunlar elinden alındığında bile geriye kalan ve hâlâ “ben” diyebilen şeydir
Peki insanı tanımlayan tüm şeyleri elinden aldığında geriye bir "insan" mı kalır. Bir çok kişi farklı şekilde tanımlanır uzun boyu saçı göz rengi karakteri bunların tümü kalktığında ortada olan sadece bir hiçlik olmaz mı
Belki hepimiz hiçizdir anlam yüklediğimiz kadarızdır
Benden beni çıkarsan bir ben daha kalır geriye.
Zorlu bir mücadelenin delisiyim dünya kazanında. Durmak ölmek gibi. Hiç dolmayan karanlık boşlukların, yarım kalan aşkların ve insana olan inancımın gölgesinde küçük adımlarla geciktirdiğim bir sonun peşindeyim.
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane parkında.
Guzel cevap olmis teşekkür ederim
Rica ederim
tanımlandığı için yetersiz gelen bir alana koyulmuş bişey gibi rahatsız ama aynı alanın önemine mecbur bişey
Seni tanımlayan sey ayni zamanda sınırlandırıyor diyebilirmiyiz
evet
Zor ve uzun cevabı olan bir soru. Bir ara görüştüğümüzde bu konuyu masaya yatıralım😎
Çay da olsun ama 😂🤣😅
O kadar da uzun değildi ama anlaşılan konu konuyu açacak
Derin sohbetleri severim
Elbet bir gün👍
Peki efenim🫡
Meslek elbette sadece bir tanima değil ama kişilik özellikleri bireyi oluşturan değil midir? Meslek içerisinde yaşananlar da bu arada kişiliğimizi etkiliyor. Her meslek grubunda çalışan aynı değildir ama karakterinizi, hareketlerinizi ve düşünce yapınızı elbette etkiliyor. Yani birinin kendini tanıtmasında bu tarz şeylerden bahsetmesi beni rahatsız etmiyor.
Hiç bir şey olmadan geldim bu dunyaya giderken yine bir hiç olarak gideceğim
Guzel cevap
Teşekkürler.
Bir garip insanoğlu... Kendine tanınan zamanı iyi bir insan olarak geçirmeye çalışan, günahıyla, sevabıyla var olan biri.
Karşımdaki beni nasıl görüyorsa, oyum. Ve bundan dolayı, herkese göre farklı biriyim.
Sıradan birisi
Sıradan bir kulum