Nietzsche şunu savunuyor ya ben hayatımı sadece iyi olduğu için değil benim olduğu için seviyorum yani sadece mutlu anları değil beni uykusuz bırakan anları da hayatımın hamuru olarak kabul ediyorum işte bunu diyebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nietzsche şunu savunuyor ya ben hayatımı sadece iyi olduğu için değil benim olduğu için seviyorum yani sadece mutlu anları değil beni uykusuz bırakan anları da hayatımın hamuru olarak kabul ediyorum işte bunu diyebilir misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir daha bu b0ktan hayatı yaşamam
İnsan canı yanarken 'Bu acı da benim hamurum, ne güzel' diyemiyor. Ancak fırtına dindikten ve geriye bakıp o uykusuz gecelerin beni nasıl olgunlaştırdığını gördükten sonra 'İyi ki yaşamışım' diyebiliyorum. Yani ben hayatımı Nietzsche gibi anlık bir coşkuyla değil, acının içinden geçip anlamlandırdıktan sonra kabullenebiliyorum.
Aci aninda niye ben bi kadro cok gazal diyoruz ama olgunlaşıyoruz
Çok zor bı seviye. Eline imkan geçen herkes hayatında bazı şeyleri değiştirmek isteyecektir... İnsanoğlu doyumsuz.
Hayır hayır olamaz
https://www.youtube.com/embed/dfVACtkmQqQİlk yarı için üzülürdüm de ikinci yarıda işler bayağı bir değişti 😂
Günahıyla da sevabıyla da evet. Her şeye rağmen...
Hayır, sevinmem. Ne gerek var, hiç cazip değil. Ama sadece bazı anları olsa isterdim.
Güzel şeyler de olsa hep hüsran firkat olacağı için üzülürdüm
Kendime çok üzülürdüm bir daha aynı şeyleri kaldırmam ama liseyi tekrar yasamak isterdşm😂
Sürekli gelecege gitmek istiyorum acaba iyi seyler yasanır mı bilmiyorum genç yasımda ölmek en korktugum şey
Bilmiyorum
Üzülürdüm..