Arkadaşım Instagram hikayelerime bakıp WhatsApp mesajlarıma cevap vermiyorsa sizce sorun bende mi?

Arkadaşım hikayelerime bakıyor Instagram'dan WhatsApp'tan ama mesajlarıma bakmıyor yanıt vermiyor. Çalışıyor, işten yorgun geliyor, bu aralar morali de bozuk, bu yüzden olabilir mi? Ama kırıcı yani hikayelerime bakıp cevap vermemesi. Dün gece 12'de hikayeme bakmış mesela ama benim akşam 9'da attığım mesaja cevap vermemiş. Zaten bu aralar arkadaş bakımından moralim aşırı bozuk. 🥺 Neredeyse 1 yıl olacak hiç bir arkadaşımla görüşmüyoruz. Tamam işleri var, hepsi evli, çocukları var, bu en başında bahsettiğim arkadaş hariç ama yani ben takıntılı biriyim. Düşünüyorum acaba benle ilgili sorun mu var, benden utanıyorlar mı diye. Bir de en son Fatih bana öyle yapınca daha çok düşünmeye başladım. Benimle cezaevinden çıkıp 4 kere yattıktan sonra benimle, sonra da senle bir yere gidilir mi falan diye aşağıladıktan sonra iyice düşünmeye başladım. Moralim bu bakımdan aşırı derecede kötü. En son psikiyatrist için randevu alacaktım, müsaitlik yokmuş alamadım. Müsait olan yer de aşırı uzaklıkta.
Arkadaşım Instagram hikayelerime bakıp WhatsApp mesajlarıma cevap vermiyorsa sizce sorun bende mi?