Arkadaşım Whatsapp'ta Yazdıklarıma Cevap Vermiyor?

Hep böyle. Kendi işi düştüğünde yazar ama ben ne yazarsam yazayım hiç geri dönmüyor. Görüldü atıyor. Okulda hep beraberiz onunla hiç susmaz hep bir şeyler anlatır ama ben wp de bir şey sorayım önemli, acil hiç geri dönmez. Daha önce konusu açıldı benim bir arkadaşım hakkında. Arkadaşım doğum günümü kutlamamıştı telefonu hiç elinden düşmemesine rağmen. Bunu söylemiştim o da çok yakın olduğu bir arkadaşı var biz hep konuşuruz whatsapptan dertleşiriz, böyle şeyleri unutmayız falan demişti. Peki arkadaşıyla sürekli konuşmasına rağmen neden benim yazdıklarıma geri dönmüyor? 2 gündür hastaydım okulda değildim ödev var mı diye sordum cevap yazmamış. Anlamıyorum ben ya. O yazdı mı ben hemen geri dönerim ama ben yazdığımda o hiçbir zaman geri dönmez. Işi olsa anlarım da bir insan sürekli mi meşgul olur. Çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Onunla konuşsam illaki bir bahane bulur kız zaten bahane üretmekte çok başarılı. Kendini mükemmel falan görüyor o yüzden onunla konuşmayı asla düşünmüyorum. Ne yapabilirim başka aklıma hiçbir şey gelmiyor. Benim de okulda konuşacak arkadaşım yok yalnız kalmamak için konuşuyorum onunla o da aynı durumdan dolayı benimle konuşuyor biliyorum. Ilk tanıştığımızda bana karşı çok kibardı sonradan gıcıklaşmaya başladı. Başkalarına çok iyi davranıyor bana geldi mi sürekli burun kıvırıyor, hiçbir şeyimi beğenmiyor, hep kendini anlatıyor övüyor, ona göre ben salağın tekiyim resmen. Sinir oluyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Var mı önerileriniz acaba?
Arkadaşım Whatsapp'ta Yazdıklarıma Cevap Vermiyor?