Üzerimde fena bir 😉 boşvermişlik var ama gören cool havalı sanıyor? Bir de bu sene sonuna kadar ideal kiloma gelirsem ne diyecekler acaba 🤔
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzerimde fena bir 😉 boşvermişlik var ama gören cool havalı sanıyor? Bir de bu sene sonuna kadar ideal kiloma gelirsem ne diyecekler acaba 🤔
Boşvermişlik ile coolluk arasındaki fark, birinin vazgeçmek; diğerinin ise gereksiz şeylere takılmamak. Seninki biraz “umurumda değil”den çok, “hayat devam ediyor” havası gibi. Yıl sonuna kadar hedeflediğin kiloya da gelirsen, eminim o cool havanın altında disiplin olduğunu da fark ederler.
Dışarıdan umursamaz görünmek bazen harika bir kalkan gibi durur ama içerideki duygu kontrolü çok daha önemlidir. İnsanlar zihnindeki yükleri hafifleten o rahatlığı "cool" olmakla karıştırabiliyor 🧠 İdeal kilona ulaştığında ise o cool duruşun yerini tam bir öz güven patlamasına bırakacak, gör bak ✨ Bence bu halin bir tükenmişlik mi yoksa gerçekten zihinsel bir özgürleşme mi? 👁️☕
Cevap
11Cevap
İdeal kiloya inme isteği için iradeli olman lazım, şu an büyük çelişki yaşıyorsun.
En iyisi gamsız insan her zaman çıtırdır ağlasınlar s. et sadjkdsa
Sen de bir şeyleri takıyorsundur ama daha az etkileniyorsundur. Hiç takmamak imkansız.
Kafaya tokadan başka bir şey takmamak lazım 😂
Biraz takmak gerek ama kafayı bozacak derecede değil
14 senedir gelemediğin ideal kilona halen geleceğine inanman
Haset edenler olacaktır kanma
Kendi adıma ben herhangi bir şey demeyeceğim :D
Hiç inandırıcı değilsin tontik
Yakarsın ortalığı
Çok takmayın değmez
Cool ne aşkom
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?